![]() |
Re: BMW E46 Coupe, an 2002
doamna, hai sa fim seriosi :) ti-am mai spus pe mesagerie ca imi caut un treiar coupe, stiu pe de rost anunturile de pe autovit cu treiarii coupe din 2000 pana in 2004. asadar, ori e strategie de market intre tine si prietenu' (daca suna fraierii la nr meu, e pe 8000, aia e, daca suna pe al tau, e pe 8500, si automat aia ieftina se da). uite aici, si nu-mi spune ca "victor" nu e prietenul tau :D
http://www2.***********/vsdetalii8.ph...252B%252B%252B asta e anuntul tau, intr-adevar, la 8500...dar mai e unul la 8000, cu aceeasi masina, "imbatranita" cu un an...uite aici http://www2.***********/vsdetalii8.ph...252B%252B%252B acum nu ne crede prosti, poate doar prosti ca suntem interesati de masina :D eu iti oferisem si 7700 pe mesagerie, dar vad ca masina e 2001...asadar, daca te intereseaza, ofer 7000 daca masina e ok. mersi frumos |
ce tiganie, si una e 318, alta 320:))
hai ca sunt curios kilometrii cum sunt? 120k sau 145k? sau ii da inapoi unde vrea omu?:)) |
e tacere de 2 zile incoace...i-am stricat secretul :D
|
Quote:
Ce oameni....nu se mai poate suci omu cand vrea el ? Daca a auzit ca se vand masinile vechi a scazut un an. Daca a auzit ca se vand masinile cu putini km a scazut 24k. Daca a auzit ca se vand cele ieftine ... |
a fost weekend, omu mai pleca in weekend, asta inseamna ca s-a dat la fund?
pentru ultima data raspund la astfel de off, iar @ spartanwarrior te-as ruga in mod special sa renunti toate mismisurile astea, deja mi-iam luat un cartonas din cauza ta. victor da, este prietenul meu, si a pus anuntul pentru mine tocmai pentru ca eu am astfel de probleme in vanzarea masinii. cred ca o fata nu are voie sa aiba o masina de genul asta...din pct vostru de vdr anuntul l-a pus pe fuga, si cu datele gresite, acum am vazut si eu cand am vazut link-ul pe care mi l-ai aratat. il modifica, sa va convingeti. datele corecte ale masinii sunt cele din anuntul meu de aici, de pe autovit sau orice alt site, masina are 147 km acum, anul 2002, si etc... iar masina nu se vinde sub 8.000 eur, ultimul pret si valabil numai pt cine are banii jos. la schimburi nu mai este acelasi pret. |
s-a vandut, se poate inchide
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:57. |
- Copyright 2026 4Tuning