![]() |
Citez pe ZoliaT: 130 de masini inscrise...
Nu stiu cate s-au dat !!! E foarte bine la 500.000... La mai mare !!!!! :lol: |
130??? shit... dar sunt sotto ca nu le-am vazut pe toate... sunt sigur..
|
deci o fost marfa cu atatea masini inscrise..so dat toate..
|
100% nu s-au dat 130 de masini, am fost de la inceput la sfarsit, au fost cateva. am vazut mult mai multe dar nu stiu ce s-a intamplat de nu au mai vrut sa se dea sau care a fost treaba, nu au mai venit !?
|
Poate sa-mi spuna si mie cineva de ce s-a tinut numai finala mare(1-2) la fiecare grupa, iar finalele mici(3-4),nu? O sa i-mi spuneti ca numai locul 1 conteaza, dar ceilalti nu au participat? Din cate stiu eu cand se face un clasament se spun si locurile 2 si 3, pentru ca si ele sunt importante...............Am intrebat si eu..........Multumesc............... :peace:
|
rezultate
Daca poate sa ma lamureasca cineva... Am auzit ca au fost un M5 - 400 CP si un AMG - 500 CP; nu am vazut nimic la rezultate. S-au dat sau nu? Poate le-a facut Dacia rosie sau ceva Tico :lol: ... Just asking. Merci.
|
de ce nu s-a tzinut finala mica?.. de ce nu s-au dat mai toate masinile.. ? pentru ca aeroportul a fost inchiriat doar pentru 4 ore daca nu ma insel.. daca ma insel corectatzi-ma.. ca dupa cele 4 ore sa fie datzi afara.. cei din aeroport probabil avand trafic aerian la o anumita ora.. :(
Si in situatia asta trebuie organizata foarte bine cum se trag masinile.. sa se dea foarte des, pentru a putea sa se termine concursul.. si totzi care s-au inscris sa fie multzumiti |
Mama ce de intrebari... Chiar daca nu am fost organizator, voi incerca sa va raspund...
1. S-au inscris 130 de masini dar s-au dat cam 60, de ce, nu stiu... 2. Finala mica poate ca nu s-a tinut ca numai 1 si 2 erau premiati. 3. S-a dat un rs6 cu un S55 AMG, fiecare de 500 cp... Parca erau in oglinda, asa mergeau... Lipite una de alta. Cred ca au fost numai de spectacol... |
:)) lolz pa si restu 70 au ramas cu banii datzi? .. :roll: :?:
|
...or fi fost 130 masini inscrise ..eu nu am vazut mai mult de 50-60 care s-au dat...restul unde erau...au platit degeaba 500.000 :evil: :evil:
P.S:....pt BogdanSHA bine ai facut k nu te-ai mai inscris.....dar nu inteleg de ce sa nu te mai lasa sa te inscrii la indemanare...:peace: |
m5,amg-u,rs6,porsche s-au dat de spectacol... deasta nu apar... asa stiu eu..
|
Foarte bine!!!
Este foarte bine ca a pierdut Cielo-ul in fata Seatului care era si TDi dar a doua oara le-a facut Cielo-ul dar cu putin !!!
|
Re:
[quote=\"EvLSant0S\"]m5,amg-u,rs6,porsche s-au dat de spectacol... deasta nu apar... asa stiu eu..[/quote
cineva trebuia sa faca si spectacol........nu...] |
Re: Foarte bine!!!
Quote:
|
si eu m-am bucurat ptr zyx ca i-a dat-o.. :) cine nu s-a bucurat... insa nush ce-o fi cu masinutza lu seby nu mai trage cum tragea anu` trecut pe vitan.. :) tre sa mai bage mana pe la motor ca nu mai tzine :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning