![]() |
Jos palaria.....viss.....motor 1.8 si performante din astea........no comment ce sa mai!
|
e asemanator cu modelul trecut!
|
dar arata smecher rau fata de exige-ul vechi
|
Personal sincer sa fiu nu imi place in mod deosbit,cred ca la banii astia sunt masini mult mai interesante,nu mi-au placut niciodata Lotusurile , probabil o sa imi sara acum lumea in cap . M-as uita la un M3 , la un Z4 poate la banii astia (gandind o idee mai conservator) . Hmmm cred ca si Speedsterul arata mai bine :oops:
|
obrazNICK fiecare cu parerea shi cu gusturile lui ....yo personal il gasesc interesant ... arata bine bine mashina
|
Re: Lotus Exige S
vai de mine, intrece si m6!!!!!!!!!!!
|
Tare ca masina de circuit. In rest... tre sa ai vreo 60 de kile ca sa stai confortabil in ea.
|
Crek dak as vedea o din asta in tg-jiu, i-as da aluia in cap, asta are motor cat opelul meu :D
|
dar e buna p circuit, poate sa dea cineva nijte timpi
|
superba masina dar si 53000$
|
Atat costa? Nu sunt sanatosi la cap baietii...
|
si ce vreti la 53mi, e una dintrte cele mai bune din lume, la 53mi preferi un m3?????
|
Normal ca prefer un M3. Sa mergi tu zii de zii cu aia pe strazi si mai vb dupaia... Macar un circuit daca ar fii klumea sa se merite achizitia...
|
Nu cred ca m3 poate s prinda 340km/h nu cred ca va putea lua suta in 4,1s, dar are alte puuncte forte: luxulul interior care la exige e prea classic, si e mai mare m3, mult mai multe, sunet frumos...
|
Ce 340km/h visezi mah? Are top speed de 238km/h declarat de constructor. Un M3 ii zice bye-bye dupa 180km/h.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
- Copyright 2026 4Tuning