Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   G-Power modifică noul BMW Z4 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/128808-power-modifica-noul-bmw-z4.html)

SV25MBN 15-06-09 12:32

Re: G-Power modifică noul BMW Z4

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2408371)
numai l-au mangaiat motorul sau e ceva soft?scoteau de pe vechiul motor de 3.0l 231 cp lejer 300 330 350..imi place noul Z4 dar si SLK arata frumos dar parca sunt masinii cu o latura prea multa feminina..

Z4 mi se pare mult mai masculin ca SLK. Cat despre masina asta, daca luam doar pretul pt modificarea motorului, nu mi se pare ca este asa ridicat.

bogg 15-06-09 13:24

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2408747)
Z4 mi se pare mult mai masculin ca SLK.

Ma bucur ca ai atins acest subiect si anume masculinitatea modelului Z4.

Modelul Z4 a fost conceput de doua femei. Juliane Blasi si Nadya Arnaut.
Juliane Blasi cea ,,vinovata" cu aspecutl exterior al BMWului a declarat despre ideea de design:

“If you look at the car you should not be able to see whether it was designed by a woman or a man”

Mi se pare foarte intersant faptul ca masina este perceputa avand un design masculin, puternic, etc.. chiar daca este conceptia unor femei.
Nu, nu sunt misogin :lol:

johnnybmw 15-06-09 13:25

bestyala

adrian78bmw 15-06-09 13:36

Quote:

Originally Posted by bogg (Post 2408898)
Ma bucur ca ai atins acest subiect si anume masculinitatea modelului Z4.

Modelul Z4 a fost conceput de doua femei. Juliane Blasi si Nadya Arnaut.
Juliane Blasi cea ,,vinovata" cu aspecutl exterior al BMWului a declarat despre ideea de design:

“If you look at the car you should not be able to see whether it was designed by a woman or a man”

Mi se pare foarte intersant faptul ca masina este perceputa avand un design masculin, puternic, etc.. chiar daca este conceptia unor femei.
Nu, nu sunt misogin :lol:

Nadya Arnaut a proiectat interiorul noului Z4 a iesit cel mai frumos interior bmw tinand cont ca designera a desenat inainte articole sportive..
SV25MBN nu am zis ca sunt feminine doar ca au o latura mai feminina pot fi numite UNISEX si pentru barbati si pentru femei

turb0 15-06-09 14:33

Acest Z4 Gpower este "" pantaloni scurti "" pe langa versiunea Z4 M-G power( ce va urma ) :lol:
Nu va 'excitati' in zadar ...G power-ul mereu a lasat 'sala' cu gura cascata. :shock:

UNLORD 15-06-09 17:17

Mie nu prea imi place, jantele astea nu prea merg pe nicio masina. Iar la partea de hp, cred ca se putea si mai mult.

vladberca 16-06-09 00:45

@unlord: ai dreptate, masina ta arata mai bine:)))))
mda... si nici cai nu sunt prea multi:))) atinge suta in 4,7 sec, exact cat m5... o fi putin lucru?!

turb0 16-06-09 01:27

Quote:

Originally Posted by vladberca (Post 2410707)
@unlord: ai dreptate, masina ta arata mai bine:)))))
mda... si nici cai nu sunt prea multi:))) atinge suta in 4,7 sec, exact cat m5... o fi putin lucru?!

Pe langa ce a facut G-Power cu M5, M6, Z3 M etc este putin , de aceea a spus ca puterea este 'considerabil' de mica , facand trimitere la celelalte modele. Succes

vladberca 16-06-09 03:02

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 2410766)
Pe langa ce a facut G-Power cu M5, M6, Z3 M etc este putin , de aceea a spus ca puterea este 'considerabil' de mica , facand trimitere la celelalte modele. Succes

pe site ul g power am obs. ca este in lucru o versiune de 380cp pt 335i...
cu actuala modificare de pe z4 perfomantele sunt mai bune decat ale unui slk 55 amg... pretul pt modificarea motorului este decent;
pt inceput cred ca este suficient ceea ce ne ofera:)

turb0 16-06-09 09:32

Quote:

Originally Posted by vladberca (Post 2410816)
pe site ul g power am obs. ca este in lucru o versiune de 380cp pt 335i...
cu actuala modificare de pe z4 perfomantele sunt mai bune decat ale unui slk 55 amg... pretul pt modificarea motorului este decent;
pt inceput cred ca este suficient ceea ce ne ofera:)

Ei doar au luat pulsul prin acest Z4. sa vada cum reactioneaza 'piata' ( concurentii ). La momentul oportun dupa ce va aparea Z4 M , G-Power va impresiona din nou.:shock:

Brian 16-06-09 10:10

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2408481)
9600 euro...pentru 40 de cai, niste jante urate si o suspensie care nu era neaparat necesara?! parerea mea e ca nu merita...cu banii astia ii iei si nevestei un e46 din 2004-2005 :lol:

CALITATEA costa. Nu`ti face tu griji ca o sa fie destui care o sa cumpere kitul de la G-Power.
Superba masina.

YGD-sef 16-06-09 15:40

super!

LAURENTIU94 01-07-09 16:36

au facut treaba buna dar puteau sa umble shi la exterior sa puna un kit mijto

vladberca 01-07-09 23:35

nu e nevoie de briz briz uri, modificarile la motor sunt suficiente!

All times are GMT +2. The time now is 12:31.

- Copyright 2026 4Tuning