![]() |
Re: G-Power modifică noul BMW Z4
Quote:
|
Quote:
Modelul Z4 a fost conceput de doua femei. Juliane Blasi si Nadya Arnaut. Juliane Blasi cea ,,vinovata" cu aspecutl exterior al BMWului a declarat despre ideea de design: “If you look at the car you should not be able to see whether it was designed by a woman or a man” Mi se pare foarte intersant faptul ca masina este perceputa avand un design masculin, puternic, etc.. chiar daca este conceptia unor femei. Nu, nu sunt misogin :lol: |
bestyala
|
Quote:
SV25MBN nu am zis ca sunt feminine doar ca au o latura mai feminina pot fi numite UNISEX si pentru barbati si pentru femei |
Acest Z4 Gpower este "" pantaloni scurti "" pe langa versiunea Z4 M-G power( ce va urma ) :lol:
Nu va 'excitati' in zadar ...G power-ul mereu a lasat 'sala' cu gura cascata. :shock: |
Mie nu prea imi place, jantele astea nu prea merg pe nicio masina. Iar la partea de hp, cred ca se putea si mai mult.
|
@unlord: ai dreptate, masina ta arata mai bine:)))))
mda... si nici cai nu sunt prea multi:))) atinge suta in 4,7 sec, exact cat m5... o fi putin lucru?! |
Quote:
|
Quote:
cu actuala modificare de pe z4 perfomantele sunt mai bune decat ale unui slk 55 amg... pretul pt modificarea motorului este decent; pt inceput cred ca este suficient ceea ce ne ofera:) |
Quote:
|
Quote:
Superba masina. |
super!
|
au facut treaba buna dar puteau sa umble shi la exterior sa puna un kit mijto
|
nu e nevoie de briz briz uri, modificarile la motor sunt suficiente!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning