![]() |
Bai,dar unde e pike's peak?...ca dupa cum suna parca e pe marte....numai masini cu motoare de 2l si cu cai... :shock: :shock: :shock:
|
Colorado Springs, Colorado. USA .......no comment
|
3 Attachment(s)
muntii stancosi
cateva poze ...ignorati-l pe gringo ! acesta este traseul de atunci |
Sa inteleg ca asta e un fel super-rally? :? :)
|
Este unul din cele mai obositoare raliuri, masacrante pt masina, cu o foarte mare diferenta de nivel si mi-i se pare ca recordul lui Rohrl pe Audi S1 din 87 este inca nebatut.
|
Pare exact tipul meu de cursa... :twisted:
Am un nou vis.... :D |
Re:
Quote:
|
asa este ....daca se vrea a se tine motorul functional doar in perioada cursei
....ar fi posibil ....am citit niste specs in alte parte ...motorul este alimentat cu nu stiu ce combustibil si are blocul de 2 litri dar marite nu stiu ce pistoane ... in fine chestii tehnice care habar nu am ...ce sa mai bv suzuki |
Re:
Quote:
~Nautilus |
Asta e un fel de VTM pe macadam. Urcarea nu e foarte lunga, max 40 de mile (nu mai tin minte exact), iar la cursa participa TIR-uri Kenworth, truckuri gen F150, si orice altceva are 4 roti si motor.
Drumul e un macadam prafuit, cu serpentine si fara parapeti. Trea sa ai cojones muy grandes ca sa conduci ceva in viteza pe acolo. Mai ales cu 1000 de CP. |
Compression Ratio Not Available
BHP / Liter Not Available Redline Not Available Adica se da peste cap vitezometru ? :shock: :shock: :shock: :shock: ....ma impresionat....e SHOCK !! doamne ce masina .... :shock: |
exista motoare v10 de 3 litrii de 900cp, dar sunt curios astea ce combustibil folosesc astea (chiar si la cele de care aminteste Nautilus se folosea pe langa benzia si metanol - altfel....)
|
cu siguranta metanol sau alti aditivi ....
poate chiar si cel de aeromodele |
Motoarele de F1 folosesc benzina care este in proportie de 95 % (sau 98 % , ca nu mai stiu sigur) la fel cu cea vanduta la pompa. Aditivii aia sunt in proportie mica, dar de efect.
|
cred ca 98 % te inseli :lol:
ai vazut cum arde benzina de F1 ? are cifra octanica aproape de 130 |
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning