![]() |
Re:
oho...dar ai planuri mari...bani sa fie...Dar cred ca o se te chinui cateva luni la ea?nu-i asha....Oricum... TE Respect pentru ca vrei sa faci masina singur....fara contributia nimanui...
|
daca crezi...
daca vrei as incerca sa iti retusez un pic poza sa arate mai real.... as avea nevoie de poza originala (nemodificata) si pozele din care ai luat elementele... daca vrei, bine-nteles...
OK? [email protected] |
Re: daca crezi...
1 Attachment(s)
uitatzi un skyline(din joc)...(fara suparare...dar seamana...) oricum...nu-i nimik...
|
Nu seamana asha de rau ...
Chestia este ca Skyline are 2 usi , Astra are 4 , si multe alte chestii ... Adica O astra nu o sa aiba niciodata Cp pe care ii are Skyline .. NICI NU SE COMPARA ... Am un Skyline acasa !!! Dar este 1: 18 !!! :peace: Super realistic in tot ce vrei .. As putea sa ma inspir dupa el ... Insa ... raman la ideea mea ... Cate putin din fiecare... Momentan treaba merge bine ... Workin in Progress .... ce pot sa spun altceva ... Poze ... nu cred ca o sa am cum sa va pun aici ... vreau sa va fac o surpriza ... si dupa ce va fac surpriza , pun toate pozele facute pe parcursul modificarilor ... Si am alt challenge acum : In cat timp credeti voi ca as putea termina masina ... Adica sa fie buna de dus la vopsitor ... ca si la ala sta degeaba 1 saptamana si nu ii fac nimik .. deci ... pregatita ptr vopsit ?!? O parere ... 1 saptamana 1 luna 3 luni 6 luni 1 an Niciodata .. :peace: Mersi ... |
Andrei: eu sper s-o termini pana pe 10 iulie si sa vii cu ea la Bucuresti :wink:
PS: am si eu o tura-n ea?:) Daca nu la volan, macar in dreapta :P |
X-Ray-Eyes intr-o luna e gata daca ai tot ce iti trebuie si baietii sunt pusi pe treaba.
plus 2 sapt. vopsitoria sa zic... cam asa spor la masina sper sa o vad si eu la bucuresti. in poza arata super, zici ca e luata din nfs :D asa de bine arata ! bafta! |
Re:
Quote:
hai ca deja ai un deadline :) 10 iulie!!! :) |
K sa o termini intr-o luna tre sa fi robot sau sa muncesti 22 din 24.Si sa nu te plictisesti.K 1 sapt o sa muncesti cu placere dar dupa aia incepi sa te sictiresti,kredema.Oricum e realizabil,bafta si sa o duci pana la sfarsit.Respekt
|
Re:
Stiu skyline-ul ala al tau albastru....de juacrie...cu tapiserie de matase sau ceva de genu..si mai ai si o supra ..si sunt puse pe televizor :lol: .
Bafta la lucru... |
MINIM 6 luni ar dura. Si ca sa fie gata tot ce-ai scris acolo (episodul 2) termenul este minim 1 an! Asta daca mai si mananci sau mai iesi din casa. Oricum la voi iarna e naspa :P Asa k la vara e gata...anul viitor :wink:
Bafta! |
SkyLine-u` ala din joc nu prea seamana ...
X-Ray nu cont in cat timp o termini....atata timp cat o faci cu mana ta, pui suflet in ceea ce faci, si iti doresti foarte mult sa iasa ceva calumea - O SA REUSESTI ! si probabil o sa iasa ceva mai calumea decat daca ai fi dus-o la o firma de tuning ...pt. ca tu pui suflet in ceea ce faci ...aia doar fac o masina pt. alt client ! u faci o masina pt. tine ! r3sp3kt ! |
Al3xius // Sti cata dreptate ai ???
Fara misto .. Una e cand o faci tu , pentru tine , pui suflet , te legi de orice chestie aiurea , te uiti la fiecare coltzishor sa iasa k-lumea , si alta e cand ti-o face altul si ti le tranteste acolo pe masina sa fie puse ... BogdanSHA // Si daca ai sa o vezi terminata in vara asta ce pierzi ??? :peace: Sti cum arata la 1 mai ... nu ? Asha arata si acum ... Dar ... sa vedem ... eu zic ca o fac in vara asta ... si nu ma apuca August cu ea neterminata !!! In August o sa se plimbe pe strada ... Eu asha zic ... Si daca crede cineva ca am dus-o la vreo firma de Tuning specializata se insala ... Spuneti-mi cum vreti sa fac o poza la masina ( saptamana asta ) ca sa vedeti cum arata , si spunetzi o chestie care nu pot eu sa o fac la misto ... adica frate .. sa aiba usa deschisa si pe scaun sa aiba o sticla de coca cola , pe bord ochelarii intorsi invers , iar in dreapta sa fie unul care sa se strambe .. chestii de genul .. sa vedeti ca masina arata la fel ca la 1 mai ... Si nu are nimik modificat pe ea... SI de atunci poate incepe cronometrarea zilelor , invers .. Corect ? |
esti in stare sa pui ochelari, sticla, etc. in Photoshop pe o poza veke , ca vad ca seti tare la grafica
looooooool (glumeam) nu conteaza in cat timp , ca nu esti contracronomertu. O luna, doua, trei... important e sa o faci asa. Multa bafta in continuare si suna-ma si pe mine cand e gata sa ma trag in poze cu ea :lol: :lol: :lol: |
Da, chiar asa - sa iasa asa cum vrei - nu conteaza in cat timp.
Oricum, parerea mi-o sustin! Pe-o noapte de \"cazare\" la mine acasa inaintea unei etape LR daca tu o termini (dar ca la carte si asa cum ai scris acolo) vara asta :wink: |
Poti X-Ray s-o faci si avion daca vrei...
Se poate ORICE !!!! Numai vointa si bani la greu sa ai. Imi place mult ideea de a renunta la usile din spate. Asta nu cred sa fie asa greu. Fibra de sticla este cuvantul magic (3 cuvinte... :P ). In rest, tot fibra, pentru body kit. De motor, te-ai ocupat deja. Flanse, la fel. Le poti face de la 0. Pentru 5 prezoane daca vrei. Poti sa faci Lambo Doors... Asta in cazul in care bagi 2 portiere de la o Astra in 2 usi. Sunt mai late, normal. Idei avem cu totii... Dar nu multi le pun in aplicare. Daca ai sti ce e si in capul meu... :cry: :cry: :cry: O groaza de chestii belea. Insa... nexam $$$... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning