![]() |
Re: Cine stie locuri romantice in Bucuresti?
Ce intelegi prin romantic?
Romantic as a date? Sau romantic as... intim? |
Cred ca romantic ca si peisaj, feeling, idee.
Pentru romantic as intim, caca maca, e plin bucurestiu de locuri libere :)) poli etc.. |
crbl... sa lasam fata sa zica...
Totusi - ea a deschis subiectul. :) |
stiu ca era un loc in Craiova de unde poti sa vezi tot orasul... undeva pe niste serpentine... se vede foarte frumos... nu cred ca imi pot imagina cum ar fi un astfel de loc in Bucuresti... sa stai in masina sa asculti o melodie frumoasa si sa stai pur si simplu sa admiri peisajul...
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mi-am terminat ideea...
nu stiu ce intelegi tu prin romantic, dar cred ca avem pareri diferite despre romantism |
Quote:
|
Eu cand am intrebat pentru ce anume locuri romantice... nu mi-a raspuns: intim sau ca o intalnire.
|
nu aveam de ce sa-ti raspund... scrie clar in titlu... dar fiecare interpreteaza cum vrea
|
Pe mine m-ar interesa nu numai locuri romantice ...niste locuri foarte bune de pozat ...m-am cam saturat numai de cladiri ...vreau ceva interesant si unic .
Majoritatea care tin in mana un aparat de fotografiat , nu inseamna ca au si idei unice , si se mai inspira de la unul de la altul asa ca ... eu nu vreau sa ma inspir...eu vreau sa cer sfaturi :D |
Quote:
Daca mi se vine cu argument ca exista iubire si nu se face dragoste in masina (par example) pentru ca nu e romantic si e doar un simplu act sexual, nu pot sa zic: noutatile in viata sexuala pot fi "aduse" si din dragoste (bre). Dar romantism poate sa fie si o plimbare pe malul unui lac, sau sa admiri un peisaj pe timp de noapte impreuna cu partenerul. Ca romantism poate fi si amenajarea unui apartament cu lumanari, petale de trandafir, care duc catre patul conjugal unde se va consuma actul intim. Nu se poate spune ca e tot romantism? Asa ca Roxanicutzo... tu ai perceptii de printesuca - iar tu vrei ca partener un cavaler pe un cal alb frumos. Din ceea ce bag eu de seama - pentru ca tu nu stii decat romantismul old fashioned: "ne tinem de mana, ne pupam, ma lasa baiatu' in fata casei si ma saruta de noapte buna". Nothin' more - virgin style... ca sa zic asa... si poti sa te superi pe mine, ca nu ma intereseaza. :) |
mustang... ce rau in a fi cateodata mai old-fashioned? tocmai asta e problema azi - ne-am obisnuit sa sexualizam tot sau sa parem importanti spunand ca orice loc e romantic cu persoana potrivita (nu zau... cum ar putea fi un McDonalds romantic, chiar daca esti cu iubirea vietii tale???).
roxy... frumos e si pe la polivalenta, acolo sus, se vede tot parcul si poti sa ajungi cu masina, cum vrei tu, chiar daca e foarte joasa... ar mai fi la parcul carol la monument (dar nu merge cu masina)... si daca vrei un castel si ai drum pe langa Huedin, iti recomand sa mergi la Santamaria Orlea... e acolo un castel (al nush carui nobil ungur) transformat in han... poti sa si stai daca vrei, dar atmosfera e super... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning