![]() |
Re: recuperare permise!!!
sincer eu iti doresc sa iasa bine la judecata...si sa nu fii nevoit sa dai banii aia..
|
poi iti dai seama ca judecatoria nu ii acorda suma asta asta stiu sigur ca e vorbita chestia cu cine trebe dar vreo 10 mil tot o sa fie. ms
|
Modificarile dintre vechiul si noul cod rutier
(incepand cu 01 Decembrie 2006) Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice a fost aprobata, cu modificari si completari, prin Legea nr.49/2006 si republicata īn Monitorul Oficial al Romāniei, Partea I, nr.670/03.08.2006. Abaterile la regimul circulatiei care atrag suspendarea exercitarii dreptului de a conduce 1. Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută īn clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile, săvārşirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a următoarelor fapte: 1 depăşirea coloanelor de vehicule oprite la culoarea roşie a semaforului sau la trecerile la nivel cu calea ferată; 2 neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi īn traversarea regulamentară prin locurile special amenajate şi semnalizate, aflaţi pe sensul de deplasare al autovehiculului sau tramvaiului; (http://www.codulrutier.ro/codul_ruti...20de%20pietoni) 3 neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept; 4 nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului; 5 nerespectarea regulilor privind depăşirea; 6 nerespectarea semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţistului rutier aflat īn exercitarea atribuţiilor de serviciu; 7 nerespectarea prevederilor art.71 alin.(2) din prezenta lege. |
dau o cafea un suc daca e asa miai dat cred ca cea mai buna veste . o sa ma duc la politie sa vad ce zic si aia ar fi super sa il iau intro luna ms mult de tot:X
|
cred ca se supenda o luna, daca nu faci accident soldat cu victime :| dar... intereseaza-te...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning