![]() |
Re: Ce masina sa cumpar? care sa poata trage 2 tone
Salut , am un Pajero din 89 si merge ceas. De carat ce sa iti zic...am carat in interior (fara remorca) cate 700kg (deh` 12 saci de ciment). Ca si intretinere nu e scump, gandeste-te ca un amortizor e ~120 ron (pe fata). Consumul e un pic cam mare (2500 motorina) dar oricum nu sare de 8-9 afara si 13 in oras.
Daca mai pui ca are si A/C eu zic ca merita, totul depinde de pretul la care o gasesti.... PS: a mea e in 2 usi. |
trebuie luat in calcul si fizic sa poata trage 2 tone masina, dar si cat e trecuta in talon , remorcabila cu dispozitiv de franare, si sarcina maxima a platformei / remorcii sa nu depaseasca remorcabila cu dispozitiv de franare . si binenteles sa ai B+ E sau C+ E
si eu as recomanda la banii aia un 524 td sau tds dar au sarcina de remorcare < 2 tone |
multumesc de raspunsuri, pana la urma am luat........o frontera din 98 2500 cm motorina, 1800 e, tb facut la ea:
schimbat garnitura chiulasa schimbat ax cardanic vazut de ce intra greu in viteza, probabil ambreiaj ceva maruntisuri va tin la curent cu stadiul reparatiilor/inmatricularii :) |
Cum e cu Frontera?
Cate kg poate sa traga cu frana? Din pacate NICI o masina mica nu trage 2Tone, si am condus/vazut o gramada..:( FIZIC, trage si un golf 2, sau Mazda 323 hatch din anii 80 cu 1.6 pe GPL, deci nu e problema de a putea, ci de a avea VOIE(legal, pe acte). 2T de abia trage pe acte, un Sprinter mare si lung..din 2000 si ceva..cam asa sta treaba cu masinile astea pt tractat, doar 4x4-le(de teren) trag legal petse 2T. |
Un Vito are 2500 kg in talon sarcina , dupa mine e masina perfecta pt tractat .Frontera ar trebui sa depaseasca 2t .
|
Ma mir sa traga 2.5T, dar n-am vazut un talon, asa ca nu te contrazic, dar perfecta nu prea e, avand tractiune fata..
|
am vazut un passat sa tracteze o duba (nu stiu ce motor ca era pe drum, si nu era pe o straduta laturalnica, oricum duba nu mai stiu ce era da era mare).
oricum cred ca gaseste un vito mai ieftior asa. sau o bascultanta:) |
mai Zane94 esti penibil cu toate psoturile tale, gandeste inainte sa scri ceva. On-topic, dupa mine masina perfecta pentru tractat este Frontera, ieftina si buna.
|
da, dar pana in 2000 nu cred ca gasesti opel(nu tin minte sa fi gasit), de aia am recomandat vito, ca sunt dube, au voi sa tracteze atat si sunt care se gasesc mai ieftioare. dar mai ruginite si mai uzate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning