![]() |
Re: Boxe pt usile spate - Golf 4
La mine cele originale au fost marca Philips si nu au fost deloc grozave. Exista boxe aftermarket si siteme audio mult peste cele Incar de la Blaupunkt pentru Golf 4. Tweetere se gasesc mai pe la toate magazinele de specialitate cu produse audio pentru masini. Service-ul unde au fost montate boxele mele avea de toate (presupun): distantiere, fire, boxe, subwoofere, amplificatoare, boxe de toate genurile, playere, GPS-uri, etc, etc. Este un service de alarme si sisteme audio, cu astea se ocupa. Deci cautati tot pe la asemenea service-uri, iar cine e din Bucuresti poate cauta pe B-dul Timisoara, la ~ 200 m dupa ce trece de Plaza Romania.
|
Multumesc frumos pt info.
|
Am gasit inelele acelea adaptoare (distantiere) specifice VW (55 RON - setul).Plus montajul inca 40 RON. Vineri dimineatza am programare sa mi le monteze.Astept cu nerabdare!
|
1 Attachment(s)
salut iulian u ai avut plasticele perforate la usile din spate?
sau ai gasit la servicul unde ai montat boxele? si ai idee dak la modelu asta de navi pot sa mai montez 2 boxe pe spate |
Acele site originale ale masinii nu erau perforate. Am cumparat un set de 2 site noi care le-au inlocuit pe cele ornamentale (fara gaurele).
|
asta te-am intrebat si eu....cat te-au costat alea perforate?
|
Chiar nu imi mai amintesc, pentru ca sunt 3 ani de atunci si nici nu a fost un pret foarte mare ca sa il retin. Tu fiind din Bucuresti fa un drum pe B-dul Timisoara, la prima statie dupa Plaza Romania, si ai sa vezi o firma de alarme si audio pe care scrie Blaupunkt. Eu de acolo le-am luat atunci si poate mai au si acuma. Sitele pe care le-am luat sunt austriece si sunt identice cu cele de pe fata ca model.
|
Quote:
Da, poti monta boxe pe spate la acest model de navi daca e Delta sau Gamma. S-ar putea daca e Beta sa nu mearga. Eu din cate m-am documentat doar la radio-cas Alpha nu poti monta boxe suplimentare deoarece are doar 2 iesiri pentru cele din fata. In rest si la navi mare si la navi mic (Gamma, Beta) merg puse boxe, deoarece are iesiri pentru ele. http://www.michaelneuhaus.de/golf/golf4stecker.htm |
Am tot ce imi trebuie pt boxele din spate, dar de unde fac legatura dintre boxe si cd-player pt ca nu sunt mufe trase la usile din spate. Ma puteti ajuta?!:-)
|
Quote:
4 iesiri au decat Gamma, Delta, MCD, MFD. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:43. |
- Copyright 2026 4Tuning