![]() |
Re: Toyota Land Cruiser by Wald International
bara fata brabus, jante amg...............sau replica!
|
ma eu nu va inteleg pe unii dintre voi...dc vorbiti daca nu stiti,probabil sa va aflat in treaba
-bara aia fata e tipic wald daca va uitati pe alte masini modificate de ei veti vedea ca prizele alea de pe laterale se regasesc in toate desighnurile lor -masina este extrem de smechera(f multe dotari si chestii noi pe care nu le veti gasii in x5 si alte magarii :P) -singurul dezavantaj este marimea in sensul ca "este mai mare decat un GL" si gl-ul este foarte mare |
Quote:
on: e mult mai frumos decat cel stock dar tot o ciudatenie ramane |
Ma asteptam la un astfel de tuning din partea unor americani de pe coasta de Vest. Ei au obiceiul sa transforme un SUV luxos intr-un SUV... mai putin luxos :).E foarte bling-bling si parca e a unui dealer de coca.... cola.
Daca stai sa analizezi masina sunt elemente de tuning japonez. Cum ar fii: Eleronul, diffuserul etc... |
superba masina, inspira un aer mafiot :)
|
Quote:
|
Masina asta e superba si standard, ce sa mai zic de cum arata asa.....:shock:
|
Quote:
Dar arata ca un tuning japonez? Nu. Dar sunt elemente specifice. Cam asta am vrut sa subliniez. :) |
foarte foarte misto daka imi spune cineva kum se numeste land cruiseru pt piata de america dau o bere (fara alcool)
|
vai de p*** mea........au facut praf masina asta.......e urata cu spume.....cum sa-ti bati joc de asa o masina, asta nu e x5 sa-l umpli de spoilere......is curios ce faci cu bara fatza in offroad.....la prima denivelare ramane acolo......arata mult mai bine daca ii puneau un bullbar discret si niste cauciucuri cu talon inalt cramponate sa mai reduca din masivitatea caroseriei......asa arata de zici ca e logan spoilerit si cu jante pe 15......ORIBIL!!!!!!!!!!!!!!!
|
zici ca e tanc,dar tre sa recunosc ca arata bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning