Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Toyota Land Cruiser by Wald International (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/128453-toyota-land-cruiser-by-wald-international.html)

pinty 12-06-09 19:51

Re: Toyota Land Cruiser by Wald International

bara fata brabus, jante amg...............sau replica!

Drag_Event_Addict 13-06-09 10:04

ma eu nu va inteleg pe unii dintre voi...dc vorbiti daca nu stiti,probabil sa va aflat in treaba
-bara aia fata e tipic wald daca va uitati pe alte masini modificate de ei veti vedea ca prizele alea de pe laterale se regasesc in toate desighnurile lor
-masina este extrem de smechera(f multe dotari si chestii noi pe care nu le veti gasii in x5 si alte magarii :P)
-singurul dezavantaj este marimea in sensul ca "este mai mare decat un GL" si gl-ul este foarte mare

vacaroz 13-06-09 10:38

Quote:

Originally Posted by mad_aurel (Post 2401883)
si stok era masiv, acum chiar arata bestial, apropo, Toyota Land Cruiser, nu face parte din aceeasi categorie de SUV-uri ca X5-ul. Land Cruiser-ul este in cat. off-roader 100% impreuna cu Mitsubishi Pajero, Nissan Patrol si inca cateva, iar X5-ul, Porsche Cayenne, Audi Q7, Mercedes ML etc. sunt in categoria SUV-urilor de lux.
scuze de off...

si cu discovery, care e cu mult peste cele enumerate de tine in off road. si la aspect si la interior lafel.
on: e mult mai frumos decat cel stock dar tot o ciudatenie ramane

bogg 13-06-09 12:27

Ma asteptam la un astfel de tuning din partea unor americani de pe coasta de Vest. Ei au obiceiul sa transforme un SUV luxos intr-un SUV... mai putin luxos :).E foarte bling-bling si parca e a unui dealer de coca.... cola.
Daca stai sa analizezi masina sunt elemente de tuning japonez. Cum ar fii: Eleronul, diffuserul etc...

b0gdan_max 13-06-09 12:29

superba masina, inspira un aer mafiot :)

boy_wonder 13-06-09 12:36

Quote:

Originally Posted by bogg (Post 2404033)
Ma asteptam la un astfel de tuning din partea unor americani de pe coasta de Vest. Ei au obiceiul sa transforme un SUV luxos intr-un SUV... mai putin luxos :).E foarte bling-bling si parca e a unui dealer de coca.... cola.
Daca stai sa analizezi masina sunt elemente de tuning japonez. Cum ar fii: Eleronul, diffuserul etc...

pai Wald International e tuner japonez :-)

Cypos 13-06-09 13:03

Masina asta e superba si standard, ce sa mai zic de cum arata asa.....:shock:

bogg 13-06-09 13:28

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 2404049)
pai Wald International e tuner japonez :-)

Stiu. Ca am obiceiul sa citesc stirea, nu doar sa ma uit la poze.
Dar arata ca un tuning japonez? Nu. Dar sunt elemente specifice.
Cam asta am vrut sa subliniez. :)

roska 14-06-09 01:32

foarte foarte misto daka imi spune cineva kum se numeste land cruiseru pt piata de america dau o bere (fara alcool)

dogy_10 14-06-09 10:41

vai de p*** mea........au facut praf masina asta.......e urata cu spume.....cum sa-ti bati joc de asa o masina, asta nu e x5 sa-l umpli de spoilere......is curios ce faci cu bara fatza in offroad.....la prima denivelare ramane acolo......arata mult mai bine daca ii puneau un bullbar discret si niste cauciucuri cu talon inalt cramponate sa mai reduca din masivitatea caroseriei......asa arata de zici ca e logan spoilerit si cu jante pe 15......ORIBIL!!!!!!!!!!!!!!!

LAURENTIU94 01-07-09 16:47

zici ca e tanc,dar tre sa recunosc ca arata bine

All times are GMT +2. The time now is 16:01.

- Copyright 2026 4Tuning