![]() |
Re:
Quote:
|
se poate turbo pe o super nove 1.4 cu motor frantuzesc si injectie?
|
e diferenta mare intre perfomantele Novei si SuperNovei? K nu as trece de la Nova la SuperNova(adika sa cumpar o SN care e cam 3500-4500 euro) daca stiu ca sunt cam la fel :) Si oricum m-am atasat de masina tatei >:) Am vazut k i-a dat 160 pe autostrada deci poate ceva ceva :D
|
parerea mea e ca gti-ul are mai mair sanse. singura pb e cutia. sar putea sa se gasesca ceva asemanator lao alata masina ... nu stiu..
|
super !
Hehe ... o sa inebuneasca tata cand o vede ce fac din Nova :) Si el e vitezoman :) dadea pe 1310 de ma juram k ori decolam ori se dezmembreaza :P Da acu e faza cu $ :P Cutie automata.. oare as putea pune asa ceva pe ea? Dar parca scade performanta.. asa este? |
cum tzi-a vemit ideea asta. ???? nu cred ca se poate pune. sau cine stie poate ca so putea pune ceva!!!
dar fiecare cutie automanta e gadnita pt un anumit motor. si daca iei o cutie de la un motor mai mare sau mai puternic sau ... sar putea sa nu potzi plecade pe loc cu ea, sau sa te tarai de la uns top la altul :)) |
deci iese din poza cutia automata :))
|
si inca o chestie. daca s-ar potrivi vro cutie automata (desi nu cred) ar fi de la o masina mai veche. si cu o cutie automata mai veche nu potzi sa zici ca ai satisfactia unui condus sportiv sa nu mai vorbim de liniutze.
maibine concentreazate asupra motorului. |
Eu pot sa va spun ca gasisem o Supernova la 2500 euro (cei drept europa alba si fara inchidere sau alarma da astea se face) la un tov. la firma ( el chiar mi-a recomandat-o) , masina tocmai a avut setul motor si articulatile si tobele schimbate. Ideia e ca nu am avut malai da as vrea sa o modific una ca la ce filme am in cap...
Din punctul meu de vedere cea mai convenabila Dacie raport calitate pret este Supernova. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning