![]() |
Re: A reparat drumul "pe persoană fizică" şi a fost amendat
fmm cu romania matii. cum plm sa dai amenda unui om care asfalteaza gropile
|
vb aia traim in romania s asta ne ocupa tot timpul.
|
pff..nu stiam ca iti da amenda daca umpli o groapa cu ciment. Bine ca la mine in cartier nu a intrebat nimeni. Cu 2 prieteni de-ai mei am acoperit ditamai santul, care a stat timp de un an asa. Abia dupa ce l-am facut noi la vreo jumate de an s-au sesizat sa il faca...si se oprea lumea si ne zicea ca noi ar trebui sa candidam la primarie nu hotii astia:))
|
bine ca nu a ajuns si la puscarie ... cA in tara asta totul e posibil
|
auzi la ala de la birou "niste legi niste avize niste amenzi"...pai de ce nu va da-ti amenzi singuri ca nu reparati drumurile...prosti suntem.....afara ai dat in groapa ii dai in judecata.....si sume nu glume....
|
nu mai spuneti ca numai in Romania se poate intampla asa ceva, am citit de curand un articol despre un american care tundea iarba din parc si nu a raspuns somatiilor de a inceta a politistilor, a fost arestat pentru dezordine si impedicarea unei activitati oficiale, ca cica autoritatile tocmai vroiau sa tunda ele iarba :), exact ca la noi, unde soseaua urmeaza sa fie reparata de cei abilitati sa faca asta, fiind cuprinsa in planul de reparatii de anula acesta :). E adevarat, cetateanul a fost amendat conform legii, deci nu pot sa protestez la decizia autoritatilor, daca gandesc la modu teoretic, daca deschid un pic ochii si vad care e realitate nu pot decat sa-mi bag p..a-n legi, autoritati si guvernanti
|
"portiunea respectiva de asfalt este inclusa in planul de reparatii pe anul acesta"..... sa fim seriosi, venit vara si nu a asfaltat nimeni, o sa vina toamna si nu se asfalteaza ca ploua, iarna nici atat ca e frig si primavara viitoare se face planul pt anul viitor! oricum fondurile se aloca, "se dizolva"(singure) si gropile tot acolo sunt! FONDURILE TREC, GROPILE RAMAN!
|
am observat ca la noi in Arad de cv timp sa fac petice pe asfalt , petice dreptunghiulare, sparg asfaltu si pun altu. acum itrebarea este : DE CE, UNDE ERAU GROPILE ??? io nu am observat gropile :-|
este o zona cum vi dinspre timisoara in arad la Dacia Service in curba pe unde o iau tirururile (cei din arad stiu despre locul de care vb) sunt o gramada de gropi mari de mult timp si nu le astupa nimeni insa soseaua buna a fost sparta si pericite : DC ???? (cei din arad stiu despre locul de care vb) |
incredibil...eu as duce aia 600 lei in monede de 1 ban!
cum a facut un domn in alt caz...mi se pare absurd ceea ce se intampla in tara asta! as da in judecata statul! |
Daca lua picamarul si facea nijte gropi in plus pun pariu ca nui zicea nimeni nimic =))=))=))=))=))=))
|
Niste jegosi.
|
"traim in romania si asta ne ocupa tot timpul" mare vorba
|
huaaaa omu a vrut sa faca o fapta buna si voi il amendati.............ce poti spune........daca au saracia in glanda amendeaza si un "caine" care nu trece pe trecere :| rusine baaaa
|
ce prostie.... in loc sa zica mersi dau amenzi... :|
|
inca o dovada ca cei care ne conduc.....sunt varza!
Bine ca politistii inchid ochii la multe infractiuni si la o astfel de fapta dau amenzi.Bine ca unii criminali ies din puscarie ca au glaucom sau au o iritatie la degetul mic, iar altii care astupa gropile primesc amenzi. Bravo domnilor.Tin sa va felicit.Aplicati legea numai cand vreti si numai cum vreti. Ati ajuns sub orice critica! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning