Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Mercedes…PENS (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/128307-mercedes-pens.html)

Acidburn 11-06-09 18:46

Re: Mercedes…PENS

clubul pasionatilor de creioane colorate

-SeRy- 11-06-09 19:55

la asta numai e criza?...
frumoasa masina oricum ;)

BigDaddy_1112 11-06-09 21:23

Pe site-ul ala apare si o Honda Civic floppy disk car!
Si-au batut joc de ea, merita un tuning adevarat!:cry:

slayersland 11-06-09 23:08

Daca il reconditiona nu mai era prezentat de catre cel care a deschis threadul aici si care stiu ca are o inclinatie spre asa ceva...asta e, fiecare cu ce-i place.

puscky_007 11-06-09 23:36

inca odata oameni care au timp si bani si nu au ce face cu ele...haca nu iti trebe foarte multi bani sa faci asa ceva...dar intrebarea este DE CE?

turbonetta© 11-06-09 23:50

Pentru ca putem:lol:.

SHOGUN-A8 12-06-09 00:50

Quote:

Originally Posted by ady0scorpion (Post 2399424)
mai bine reconditiona mertzu asta dekt sa il faca kitch!!

1. Invata cum se scrie cuvantul inainte sa il scrii..."kitch"~kitsch
2. Invata ce inseamna cuvantul..masina asta este chiar opusul kitsch-ului...nu cred ca mai exista vreuna la fel dupa care sa se fi luat proprietarul...
3. Nu inteleg ce treaba aveti voi cu ce a facut omul...fiecare cu pasiunea lui...si cu nebunia lui...a vrut sa fie original si amuzant...si a reusit :)

ZooM-ZooM 12-06-09 01:05

sunt tare curios ce ii scrie in talon,la culoarea masinii :lol:

aleXpeed 12-06-09 01:06

Niste cretini, ceea ce mi se pare interesant este ca Mercedesul este un S 300 TURBO DIESEL in Statele Unite! Piesa rara un diesel la ei presupun, mai sunt sperante eu as merge cu ea la sablat si i-as cumpara piese pentru modelul facut in Europa, niste jenti originale si o vopsea eleganta iar ca dotari cred ca are o gramada fiind facut pentru America.

pwr_bz 12-06-09 06:38

Doamne:O ce au putut sa faca.Interesanta ideea.

david06083 12-06-09 07:14

Cand ramai fara pixuri la servicu...stii care e urmatoarea oprire!

slayersland 13-06-09 22:10

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 2400894)
1. Invata cum se scrie cuvantul inainte sa il scrii..."kitch"~kitsch
2. Invata ce inseamna cuvantul..masina asta este chiar opusul kitsch-ului...nu cred ca mai exista vreuna la fel dupa care sa se fi luat proprietarul...
3. Nu inteleg ce treaba aveti voi cu ce a facut omul...fiecare cu pasiunea lui...si cu nebunia lui...a vrut sa fie original si amuzant...si a reusit :)

1. Invata tu ce inseamna cuvantul "kitsch", e vorba de elemente decorative stupide si urate, nu se refera la replica unui obiect artistic, ci la un obiect artistic facut cu prost-gust. Cuvantul are mai multe sensuri, cel de fata fiind asimilat dupa cel pe care tu il credeai unicul, prin greseli care au fost apoi "legiferate" de catre lingvisti. O greseala ce apare extrem de des este dupa un timp posibil sa nu mai fie considerata greseala.

2. Sunt masini cu diverse obiecte lipite in genul asta, dupa care SIGUR s-a luat proprietarul, insa a schimbat tematica.

3. E thread pentru comentarii, si ma pot lega de pasiunea lui cand doresc, pe cand tu nu poti interzice opiniile altora, si nu...nu este deloc amuzant, e trist.

SHOGUN-A8 14-06-09 02:31

Nu o mai da la intors. Una e sa critici ceva si alta e sa stii de ce critici :).

slayersland 14-06-09 10:02

Pai l-ai criticat pe ala ca nu stie sa scrie "kitch", insa tu nu stii semnificatia cuvantului, ceea ce este cel putin la fel de grav, si nu stiu la ce te referi cu "nu o mai da la intors", probabil ca ma confunzi cu cel pe care il criticai tu.

SHOGUN-A8 14-06-09 13:16

Ideea e ca tu te-ai bagat in seama aiurea...si te crezi avocat...
Cat despre semnificatia cuvantului kitsch...nu e vina mea ca tu n-ai descoperit-o nici dupa ce te-ai uitat in dex...
Unii oameni plang dupa o masina care cel mai probabil era vai de ea...din cauza ca mai degraba ar fi luat-o ei sa o spoilareasca si eleroneasca si cine stie ce va mai vine prin cap...

All times are GMT +2. The time now is 13:11.

- Copyright 2026 4Tuning