Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   "MELTEANUL" si "KAMIKAZE-UL" de trafic iesean! (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/128222-melteanul-kamikaze-trafic-iesean.html)

LaMishto 22-06-09 22:28

Re: "MELTEANUL" si "KAMIKAZEUL" de trafic iesean!

Quote:

Originally Posted by roax (Post 2423546)
dar de cate ori vi s-a intamplat sa fiti legitimati in rond agronomie ?

Pana acum o singura data de comunitari. S-au motivat ca e in baza unui articol care face referire la pastrarea curateniei, muzica tare in masini si nu-mai-stiu-ce. In aceiasi seara, la interval de aprox o ora 2 militieni comunitari scuipau seminte in intersectie la Ciric.

*aLeXuTz* 23-06-09 15:15

Asai copou e locu cocalarilor sa`i excludem pe ce`i care isi vad de treaba lor si stau linistiti la o intrunire o vb de masini o cafea si alte alea.Aseara de exemplu era un taxiu o dat drumu la manele :)) si o inceput sa fluiere si sa danseze un ciung fara un picior:))

claude307 16-07-09 17:06

1 Attachment(s)
il stie careva pe berbecu din imagine?
eram cu masina pe langa fac de constructii cand ma trezesc cu el in spate mai mai sa intre in mine...eu mergeam mai incet (app 40h)...e drumu rau tare si numai asa pot merge
ma depaseste rapid..se baga in fata mea...pune frana brusc si iese din masina...eu eram cu prietena.
a inceput sa ma injure..ca imi sparge fata...ca ma calca in picioare...ca era aproape sa intre in mine...etc
are vrun rost sa ma duc la politie pt reclamatie sau ceva de genu...sau e degeaba?
poza e facuta cand se urca in masina sa plece

MnezO 16-07-09 17:16

eu zic ca are rost sa faci reclamatie ! da ce ceapa masii ? ca-l f...t in gura

MnezO 16-07-09 17:17

Quote:

Originally Posted by LaMishto (Post 2429477)
Pana acum o singura data de comunitari. S-au motivat ca e in baza unui articol care face referire la pastrarea curateniei, muzica tare in masini si nu-mai-stiu-ce. In aceiasi seara, la interval de aprox o ora 2 militieni comunitari scuipau seminte in intersectie la Ciric.

Da poi ROnd Agronomie e un loc foarte frecventat seara de aceea trebuie sa pastrezi curatenia cat despre ciric acolo in primul rand se plictiseste politaiu si in al doilea rand nu e asa frecventat! :lol::lol:

Politai dereglati( azi mi-a zis unu sa nu ma alint cu el):twisted::twisted:

vlad87 16-07-09 22:51

Quote:

Originally Posted by claude307 (Post 2490941)
are vrun rost sa ma duc la politie pt reclamatie sau ceva de genu...sau e degeaba?

gras imputit s-a oprit in mijlocul strazii sa mai ifaca si scandal !:evil:

CoCaine 19-07-09 10:39

Nu are rost sa te duci la Politie ca nu te baga nimeni in seama.
Am patit si eu ceva de genul,doar ca eu eram "paratul" si radeau politistii de ala (ii aratasem semnul pacii).

Trebuia sa-l urmaresti sa vezi unde se duce si rezolvam noi mai departe :))))

Teo MTM 04-09-09 03:54

Numai zmei pe threadul asta !

MnezO 04-09-09 23:47

TEo ce ai tata?

Teo MTM 05-09-09 00:08

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 2612230)
TEo ce ai tata?

Doar soferii astia de duminica fac scandal pe aici ! :-)

CRyS` 05-09-09 10:32

De parca tu ai fi un pilot de Formula 1! :)

Teo MTM 05-09-09 11:24

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 2612743)
De parca tu ai fi un pilot de Formula 1! :)

Eu nu fac scandal ca mi-a taiat unu` calea, ca s-a coborat unu` la mine ca nu se coboara nimeni la tine daca nu faci nimic ! ;-)

MnezO 05-09-09 11:28

sa coboare la mine ca-i rup mufa ! poa sa fie oricine poate nu vede ca am pe masina stickerul de la taekwandoo

Teo MTM 05-09-09 12:05

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 2612877)
sa coboare la mine ca-i rup mufa ! poa sa fie oricine poate nu vede ca am pe masina stickerul de la taekwandoo

Ce rau mai esti ... stai linistit ca cine coboara la altu` nu e un din ala papa lapte ... e unu` bazat pe el ca altfel nu ar cobori ! ;-)

buddy_lexx 05-09-09 12:17

Quote:

Originally Posted by claude307 (Post 2490941)
il stie careva pe berbecu din imagine?
eram cu masina pe langa fac de constructii cand ma trezesc cu el in spate mai mai sa intre in mine...eu mergeam mai incet (app 40h)...e drumu rau tare si numai asa pot merge
ma depaseste rapid..se baga in fata mea...pune frana brusc si iese din masina...eu eram cu prietena.
a inceput sa ma injure..ca imi sparge fata...ca ma calca in picioare...ca era aproape sa intre in mine...etc

am patit si eu ceva de genu... mi`a taiat calea nerespectand semnul Stop! Am oprit si i`am reprosat ceea ce a facut...la care tot el era ala cu gura mare.. am oprit masina am coborat si m`am dus la el ,sincer nu vroiam decat sa`si recunoasca vina si sa`si ceara scuze dar in schimb a inceput cu amenintatu,injuratul si alea alea... dar totul la o distanta de 2 m ...nu avea curaj sa se apropie! Totul pana cand a venit inca o masina in care erau 3 prieteni de`a lui ...eh s`a schimbat radical ...a prins flacaul tupeu ! Vazand asta...am zis ca sa ma duc la politie sa nu iasa cu bataie in strada ca totusi eram 1 impotriva la 4... si cand am dat sa plec a dat cu picioru in masina!
Am fost la politie am depus plangere impotriva lui ,sincer am ramas uimit la cate telefoane am primit dupa plangere de la politie ...cerandu`mi mai multe detalii despre conducator si masina! Oamenii chiar si`au dat interesul ...doar ca este o problema... nu gaseste masina in baza de date (masina are numere de leasing din SJ).
Ca sfat... poti sa te duci sa faci o plangere...asa sa fii tu primul... si dupa o luna cam asa...daca politia nu face nimic.. il pocnesti .

All times are GMT +2. The time now is 17:51.

- Copyright 2025 4Tuning