![]() |
Re: "MELTEANUL" si "KAMIKAZEUL" de trafic iesean!
Quote:
|
Asai copou e locu cocalarilor sa`i excludem pe ce`i care isi vad de treaba lor si stau linistiti la o intrunire o vb de masini o cafea si alte alea.Aseara de exemplu era un taxiu o dat drumu la manele :)) si o inceput sa fluiere si sa danseze un ciung fara un picior:))
|
1 Attachment(s)
il stie careva pe berbecu din imagine?
eram cu masina pe langa fac de constructii cand ma trezesc cu el in spate mai mai sa intre in mine...eu mergeam mai incet (app 40h)...e drumu rau tare si numai asa pot merge ma depaseste rapid..se baga in fata mea...pune frana brusc si iese din masina...eu eram cu prietena. a inceput sa ma injure..ca imi sparge fata...ca ma calca in picioare...ca era aproape sa intre in mine...etc are vrun rost sa ma duc la politie pt reclamatie sau ceva de genu...sau e degeaba? poza e facuta cand se urca in masina sa plece |
eu zic ca are rost sa faci reclamatie ! da ce ceapa masii ? ca-l f...t in gura
|
Quote:
Politai dereglati( azi mi-a zis unu sa nu ma alint cu el):twisted::twisted: |
Quote:
|
Nu are rost sa te duci la Politie ca nu te baga nimeni in seama.
Am patit si eu ceva de genul,doar ca eu eram "paratul" si radeau politistii de ala (ii aratasem semnul pacii). Trebuia sa-l urmaresti sa vezi unde se duce si rezolvam noi mai departe :)))) |
Numai zmei pe threadul asta !
|
TEo ce ai tata?
|
Quote:
|
De parca tu ai fi un pilot de Formula 1! :)
|
Quote:
|
sa coboare la mine ca-i rup mufa ! poa sa fie oricine poate nu vede ca am pe masina stickerul de la taekwandoo
|
Quote:
|
Quote:
Am fost la politie am depus plangere impotriva lui ,sincer am ramas uimit la cate telefoane am primit dupa plangere de la politie ...cerandu`mi mai multe detalii despre conducator si masina! Oamenii chiar si`au dat interesul ...doar ca este o problema... nu gaseste masina in baza de date (masina are numere de leasing din SJ). Ca sfat... poti sa te duci sa faci o plangere...asa sa fii tu primul... si dupa o luna cam asa...daca politia nu face nimic.. il pocnesti . |
All times are GMT +2. The time now is 17:51. |
- Copyright 2025 4Tuning