Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Zambetu Lu Iliescu Cu Bara de 97 (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/12818-zambetu-lu-iliescu-bara-97-a.html)

Psycho 20-02-06 21:07

deacord cu omu ... si zic sa incerci altceva pe fatza .. vezi bara lu GEC`u si nishte faruri de g4 si daca ai nishte finantze baga cu angel eyes si baga`le si p asigurare

ltd 20-02-06 21:18

:)

meris frumos ..intradevar ai dreptate dar kitul de spoilere care o sa vina nu are plasa :wink: pot adapta mult esi usor siin legatura cu grada la sol..da e riscant dar o tin pt chesti ma-n telegi..450km in 2 ani pe bune !!!!! masina vede doar fatada la garaj !!!! si invartita putin p prin oras o data pe saptaman de intretinere sa se mai destinda si ia :D oi fi tampit dar asta sunt eu ..masina a in curand face 30 de anisori si vreau so mai tin inca pe atata daca imi permitelegea daca nu ..adaptez frate :DDD Nu renunt la ea ..am dat clasa cu ea ..la multe din 90-98 in pricipiu cam la tot ..pana mea eu zic ca nu conteaza anul doar nu cumper ianu :wink: NUMAI de bine apropo t ustai pe langa academie ????? la vreo casa ???

ltd 20-02-06 21:26

pshyco

nu ai gusturi rele de loc omule...dar nu vrea usa copi nimic sau sa mai copii ceva vrea usa fac ceva orginal si sper eu unicat nu numai prin spoilere..daca ma ajuta dzeu poate poate...si in legatura cu farurile nu cred ..raman la astea dar modificate
oricum multumesc echipei 4tuning pt ca mia deschis mintea NUMAI DE BINE

CT-07-APV 21-02-06 18:54

Re: :)

Quote:

Originally Posted by \"ltd\"
meris frumos ..intradevar ai dreptate dar kitul de spoilere care o sa vina nu are plasa :wink: pot adapta mult esi usor siin legatura cu grada la sol..da e riscant dar o tin pt chesti ma-n telegi..450km in 2 ani pe bune !!!!! masina vede doar fatada la garaj !!!! si invartita putin p prin oras o data pe saptaman de intretinere sa se mai destinda si ia :D oi fi tampit dar asta sunt eu ..masina a in curand face 30 de anisori si vreau so mai tin inca pe atata daca imi permitelegea daca nu ..adaptez frate :DDD Nu renunt la ea ..am dat clasa cu ea ..la multe din 90-98 in pricipiu cam la tot ..pana mea eu zic ca nu conteaza anul doar nu cumper ianu :wink: NUMAI de bine apropo t ustai pe langa academie ????? la vreo casa ???

Sper sa reusesti sa faci ce iti propui cu masina ta si sa reziste inca pe cat a rezistat. Da prin zona stau daca ma vezi vreodata la masina vino sa vorbim mai multe chiar sunt curios ce idei mai ai.

ltd 21-02-06 19:16

:)

o sa tin cont cand am tim o sa trec ...am un magazin acolo la care ma duc Numai de bine

ltd 21-02-06 20:22

inca ceva

CAre stie un vopsitor bun in constanta..care sa stie ..sa o si finisese bine ..
si pretul eventual pt o dacie :) Bafta la baieti :drunk:

AG......RAK 08-09-07 14:14

Re: Zambetu Lu Iliescu Cu Bara de 97

de unde ai luat bara din fata? vreu si eu?unde se gaseste?

Dodo_998 14-09-07 03:03

Re: Zambetu Lu Iliescu Cu Bara de 97

ltd... dupa cum arata in poza aia facuta... multa plasa.. spoilerul ala prea mare..... eu asa zice sa te gandesti la ceva mai micutz si mai finutz..

All times are GMT +2. The time now is 20:16.

- Copyright 2026 4Tuning