![]() |
hmmmmmmm
oare e cine cred eu? WTF.. treia sa zici macar un prenume... oricum... velcam pe forum :P |
Golf III verde sau albastru inchis ???
|
ms
daca chiar conteaza numele e Raul cat despre golf e albastru inchis ,dar nu ati avut ocazia sa il vedeti decat prin C. la altceva nu a ajuns veneam de obicei cu unu cu un golf 2 alb ma rog nu cred ca conteaza... altceva ce sa mai zic? |
salut raul
pe mine ma stii .si eu te stiu eu mai vin cu furia sau inainte veneam cu matizu verde ca sofer . si eu il stiu pe paul |
ow... acuma shtiu de cine e vb... nu te-am mai vazt in ultima vreme peacolo man...
|
NUME: Marius
Porecla: BPM VARSTA:22 MASINA:Dacia 1310 OCUPATIE: Student + pierde vara PASIUNI:Muzica electronica + masini |
eu il cunosc pe marius...e baiat de treaba...
a mai venit si prin c....dar mi se pare ca e genul care sta in umbra BINE AI VENIT PE FORUM!!! p.s. stiu ca e interesat si de club. :wink: |
Ne bucuram sa te avem printre noi Marius.
|
Stefan
Stefan
Ocupatie: student Masina : Nova GTI :roll: Hobby : Muzica,Filme,webdesign,sofatul... |
velcam... traiasca vebmasteru'... :wink:
|
...
sebi
VW GOLF 1 GTI 1.8 injectie multi 112 hp modificari : ceva ceva int, ext , motor mai putin, galben DUNGAT ma ocup cu masini imi place : tuningul frumos , la linie aspir la : un golf 3 VR6 sau un CORRADO modelul 2 hobby : condusul :2gun: Succes tuturor si sper sa se dezvolte minunea asta de CSR :) |
bine ai venit wob... mersi de urari... hmmm... cred ca shtiu care e mashina ta...
|
Calin,21 ani, student.
Auto: OPEL Calibra (sper ca intr-o zi , sa se transforme intr-un Peugeot 406 coupe) |
ce nr ai la calibra CALI...?trimite-mi un personal daca ..vrei sa nu stie lumea...
|
WELCOME!
Bine te-am gasit Calin :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning