![]() |
Re: Nissan 200sx 1.8 turbo CA18deT
vreau sa intreb daca nu are cineva niste telescoape fata ca mi sa spart unu si nu pot acuma sa-mi iau o supensie intreaga!
|
suna-ma ca am eu. ai numarul meu de telefon.
|
vreau sa intreb ce inseamna Viscous L.S.D (LSD stiu ca inseamna limited slip diferential)?
|
Quote:
Placile dintr-un VLSD, practic nu se ating. In schimb sunt separate printr-o pelicula subtire de lichid vascos. Niste chimisti pe undeva, si-au dat seama cum sa faca un lichid magic care se dilata si ingroasa la diferite sarcini facandu-le viata grea placilor cand vor sa se miste cu viteze diferite... Deci vrei telescoape sau nu? 8) |
Quote:
Deci vlsd, deci e ca piftia amice...la o anumita temperatura e gelatinoasa, la una e zamã...doar ca nu e gustoasa atat...probabil ca ii mai trebe ceva usturoi :lol: |
Quote:
|
inseamna ca masina mea are LSD!ca e modelul cu facelift!adevaru ca mi-e frica sa il probez ca am roti pe 17 de 225 latime si ma tem sa nu rup ambreiaju!
|
The plates in a viscous limited slip don't actually touch each other. Instead, they are separated by a thin film of this viscous goo. When you go around a corner, and the A and D plates start turning at different speeds, the goo trapped between them heats up. Some chemist somewhere figured out how to make a magic fluid that expands and thickens under this shear load, making it more difficult for the plates to go different speeds.
Asta a cam tradus VENOX in mare ...deci oricum eu zic ca sa documentat asa ca daca a mintit ala a mintit si VENOX.... aici e textul complet....http://www.g35driver.com/forums/faq-...d-mean.html:!: |
corect!
|
nu e neaparat ca s13 facelift sa aibe vlsd ; el a fost optional ....................
foarte rar gasesti s13 (modelu european cu vlsd ) |
atunci o sa sudez diferentialu!
|
3 Attachment(s)
niste poze cu masina mea si a unui prieten de al meu defapt mecanicu meu care are si el un 200 sx s13 din 90"
|
Quote:
Mecanicul tau Adi e si colegul meu :lol::lol::lol: Ai vazut body kitul care si-l face ???;) https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/43022-pro-street-tuning-baia/page-33.html Cand ai timp te asteptam pe la atelier la o poveste...;) Succes in continuare cu sx-ul... |
salutare omule! ce ai mai facut cu masina ?
|
nu am postat demult din cauza ca nu am avut timp!masina a fost de vanzare o vreme dar acum nu mai e!m-am hotarat si o facem dorifto!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning