![]() |
Re: Seat Exeo, disponibil īn Romānia
interiorul imi pare identic cu a4 2003-2005, sau cv de genu iar exteriorul tot a4!
|
Dragutz , intradevar o varianta mai ieftina a A4'lui , sunt curios daca chiar il poti transforma intr-un A4 :D daca da , nu m-as mira sa vad asemenea "upgrade'uri" pe strazi
|
in acest Seat poti spune ca sunt mai multe masini are si tente de Hyunday accent si de audi nus orcum e ceva reeusit imi place despre el :D
|
Quote:
|
Seat a fost intotdeauna peste Skoda dar nu a avut voie sa isi depaseasca fratele Audi deci cine vrea ceva mai performant decat Skoda octavia si nu are bani de Audi A4 e cea mai buna alegere..mie greu sa ma obisnuiesc cu interioru mai ales dar per total e reusit..
|
E masina ideala pentru cei care vor Audi si nu pot.
Asa ca daca mai gasiti fani ai modelului B7 la second-hand, decat sa iti iei un B7 second il poti lua nou de la ... Seat. |
citez=un nou model=asta este un modem nou?este audi a4 model aparut in 2005...cred c toata lumea e familiarizata c el...asa caa.......
|
clientii vag vor cumpara bucurosi mizeria asta, doar cumpara golf 3 deghizat si acuma.
|
Quote:
|
interesanta masina..numai ca e copiata mult! cum au facut cei de la Skoda Super cu Passat-ul, aceeasi masina,doar putin cosmetizata. mi se pare consumul prea mare pt motoarele din dotare.
|
Si tehnologia noua n`o ia nimeni in calcul ? :-??
|
Quote:
si am vazut ca se zice ca pretul e mic... sa dati voi 19000 euro pe varianta exeo de baza cu motor 1.6, eu n-o sa dau in veci. prefer un vw passat, ala macar nu e identic cu vechiul a4. ba chiar de 19000 eur prefer o octavia 2 mult mai bine dotata. |
Quote:
Eu in schimb as alege altceva, mai exact : Seat Exeo Style/Sport - 2.0 tdi 170 cp M6 25.100 euro (DDP) Skoda Superb Ambition - 2.0 tdi 170 cp M6 24.146 (DDP) sau varianta Elegance (mult mai multe dotari fata de Exeo de fabrica) tot 2.0 tdi 170 cp M6 la 26.763 (DDP) Revenind la masina din topic mi se pare una reusita, multi critica imprumutarea platformei de la Audi A4, daca le-a iesit , bravo lor, astfel de conversii s-au facut si la alte masini, de exemplu Crysler 300 C se bazeaza foarte mult pe E W210 si S W220 si s-a vandut in prostie. In ziua de azi pretul dicteaza in mare parte, fortand producatorii sa faca sacrifici la costurile de productie. |
Quote:
eu zic ca platforma de audi fie ea si de B6 e mult peste cea de la passat care e de golf 5 |
Alta porcarie marca VAG.Un A4 scos de la naftalina,"sters" de praf si bagat in productie. Jenant VAG,dupa Scirocco ma asteptam sa scoata ceva mai frumos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning