![]() |
Re: Espero --RAT STYLE--
Ca lumea suspensia... Cat fu' halatu' ?:P
Codita aia de rechin nu poti sa o dai jos? :D |
Suspensia a costat 260e, iar legat de coada aia de rechin am incercat sa o dau jos insa a ramas chestia aia care se lipeste de caroserie, si am pus-o inapoi. Trebuie data jos cu niste apa fierbinte.
|
...sau tinuta ceva vreme in soare :) Apropo de suspensie...arata binisor, dar cred ca se simte excelent... si jante...15 sau 16"? :twisted:
|
Este o diferenta foarte mare, exista avantaje si dezavantaje referitor la suspensie si anume ca Espero sunt cam barci cu suspensiile standard, avantajul este ca castigi foarte multa stabilitate iar dezavantajul ca devine ceva mai rigida dar te obisnuiesti !
Jantele vor fi pe 16, as prefera 9J spate si 7J sau 7,5J fata...dar din cate stiu ca sa pui 9J spate trebuiesc modificate aripile si contraaripile...daca a mai pus cineva 9J spate as avea nevoie de niste sfaturi ca sa stiu la ce sa ma astept. |
Dai cu putina benzina se curata lipiciu ala de la codita de rechin', eu am dat jos scrisurile cu DAEWOO si MATIZ si sa curatat super.Imi plac Espero iar culoarea ta mi se pare cea mai reusita, am avut unul in curte cativa ani...ma declar fan:-)
|
Masina a primit un eleron de E36 Coupe, poze un pic mai incolo....
|
2 Attachment(s)
The pics...
Pareri ?? Inca nu este gata, era pus de forma sa vad cum arata, alte poze cand va fi vopsit si montat. |
I-ar sta bine... se potriveste!
|
Totusi nu arata rau...;)
|
Bravo, hai cu jantele alea pe ea mai repede.....
|
Daca le vinzi pe ale tale sa ma anunti :D
|
Te misti repede, te misti repede!
|
frumos foc espero...bafta in continuare
|
Merci, merci...
O sa urmeze cam asa: 1. Xenon 2. Bad-boy 3. Faruri cu interior negru 4. Strut bar 5. Maner schimbator, schimbat si scurtat cu vreo 3 cm 6. Folie pe spate 7. Antena (Street Ka) 8. Semnale laterale (Golf 4, Bora etc) 9. Volan Sport |
3 Attachment(s)
Dar pana la astea sa mai detaliem un pic ce am mai schimbat.
Pozele nu sunt chiar asa stralucite (sunt facute cu tel) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning