![]() |
Re: / schimb VW Golf III
UP :chainsaw: Va rog fara mesaje minimale la miezul noptii gen "schimb, te interes?" Multumesc.
|
up - 2400e neg sau variante.
|
Up :D
|
varianta la semnatura ?
|
Valabil
|
2200e urgent.
|
2000e e pretul pana ii pun eu cutie de viteze noua.
|
Dupa o serie de probleme si multi bani "aruncati pe geam".. Pisi merge din nou perfect. A fost facuta segmentarea motorului ceea ce a scazut consumul de ulei si consumul de combustibil, am schimbat cutia de viteze, i-am pus o chiuloasa mai noua. Pretul urca la 2500e fix. Pentru variante pretul mai urca putin.
La variante ma interesesaza in principal masini Coupe si Cabrio. Bmw ursulet sau pisica..Sunt deschis spre schimbare..astept doar oferte :D Ofer o eventuala diferenta. L.E : A primit in sfarsit ceas cu turometru si un set de pedale Momo Atomik :D Aproape ca uitasem..sunt interesat si de Audi 80 b4, Audi 100..etc. |
Valabil :D
|
mai bine te`ai uita la semnatura`.....nu e corsa`...e astra bertone !
|
dati o parere si fami o oferta...astept raspuns pe forum
|
Imi place masina, Toyota celica e chiar ceea ce mi-as dori..dar din pacate nu dispun de diferenta.
CarteLuL - Scuze, inainte aveai o Corsa la semnatura.. Imi place ideea cu Opelul, contribui si tu putin la inmatriculare? |
1 Attachment(s)
Sus cu Pisi
|
Evacuarea a suferit niste modificari si acum e mai sportiva iar de aseara a primit niste faruri tip golf 4. Am sa revin cu poze.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning