![]() |
Re: Audi S8 by Mariani
Bestial:X:D
|
superba :X bomba masinutza asta
|
trebuie sa recunosc...arata bine rau spre excelent :D
|
in afara de emblema audi parca e vis
|
arata foarte bine
|
schimbati frate numele la site din 4tuning in 4stock pt ca la fiecare masina modificata se trezesc unii..."arata mai bn stock" , oricum masina e nesimtita rau :D
|
nu prea am ce sa comentez...oricum S8 e my dream car.. si asta arata intr-un mare fel:love:
|
Quote:
Ah, si ce nu mai imi place la masina asta, si la Audi in general e consola fata lunga, cu motoru prea in fata, nu ca la Mercedes si BMW cu spatiu intre roata si portiera mai mult si consola mai mica. Insa ca design (inafara de proportii) Audi-ul asta mi se pare mult mai serios decat seria 7 asta care arata ca o coreeana. |
MORTAL !!! :shock::shock:
|
dementiala..
...no coment |
nu mi se pare cine stie ce super masina:-) nu prea au modificat mare lucru la exterior niste jenti si o grila stock numa ca e neagra:rolleyes2 orice om care are buzunar poate sa faca asta zik eu:paper:
dar totusi e faina nu mar deranja sa am si eu una:lol::lol: |
foarte smecher...jantele desi nu sunt cele mai potrivite pentru o asemenea limuzina dau bine, asa ca se accepta! :D
|
PRea Criminal ALubu asta :X
|
frumoasa masina cu o singura obiectie..emblema "S8" pakt de ea pe negru ..trb sa o faca rosie..sau alba..in rest nota 10 n-am ce zice masina super ok
|
reprosuri? pt ce ma baieti? e nemaipomenita.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
- Copyright 2026 4Tuning