Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Volkswagen tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning.html)
-   -   Golf V cu usi de Lamborghini (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/12761-golf-usi-lamborghini.html)

Eugen_TL 11-03-06 20:27

Re: Golf V cu usi de lamburghini

3 Attachment(s)
uitati a cui e ... si mai multe! :)

Cosmin255 11-03-06 21:22

Ce stresat e tiganu fratie , are numele lui pe motor...

Bogdan_mb 11-03-06 23:58

asa aiurea arata ... numi place ... in fine care vrea sa vada mai multe detalii, in data de 24.03.2006 va aparea la pro-motor

Cosmin255 12-03-06 10:08

lol ce invidioasa e lumea fratie , "arata aiurea" , mai bine taceati , un golf GTI de 250 de cai cu usi lambo style arata aiurea , inseamna ca Golfu` 5 al vecinei mele full full e chiar o rabla:)

zarathustra 12-03-06 10:13

nush daca e vorba de invidie... dar masina cred ca e la inceput de tuning...nici mie nu-mi place cum arata acum. usi lambo vreau si eu pe masina sigur ca arata super dar spre exemplu nu-mi plac pe golf... daca avea si fatza schimbata si side-skirts si capota... poate arata altfel... neoane, kit de lumini interioare, o vopsea in degrade...

Cosmin255 12-03-06 10:56

Adica preferi un golf 5 gti stock decat asta?

zarathustra 12-03-06 13:42

asta nu-mi place in acest stadiu...dar are potential... iar mie nu-mi plac golfurile in general

Bogdan_mb 12-03-06 14:49

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
lol ce invidioasa e lumea fratie , "arata aiurea" , mai bine taceati , un golf GTI de 250 de cai cu usi lambo style arata aiurea , inseamna ca Golfu` 5 al vecinei mele full full e chiar o rabla:)

iar vb fara sa stii ? ... ce invidie ma ?? , nu vezi ce aiurea arata , din exterior ii un gti stock cu usi lambo , nu ii CEVA AVION PE CARE CHIAR SA FIU INVIDIOS. Am zis ca nu imi place si ca nu cadreaza cu restu masini, lafel cum a zis si zarathustra "daca avea si fatza schimbata si side-skirts si capota" mai arata cumva. Pune si tu pe un VW passat usi lambo sa vezi ce "frumos" arata.. Usi lambo pui pe o masina dar care sa si arate bine de ex pe un:
rx-8, s2000, un calibra, sau in general pe masini cabrio

GAB35DJ 16-03-06 00:38

masina a fost masina de prezentare a nurvil valcea asa a cumparat-o si a mers cu leasingu inainte tot pe nurvil....omu sufera rau referitor la semnaturi.... referitor la caii aia multi pe care spunety ca ii are...nu i-am vazut cand i-a dat un seat diesel dde 150 de cai cei drept integral...parerea mea...daca o cumpara de noua nu cred ca ii facea nimic doar scria numele lui mareee pe ea ca sa stye lumea vere a lu cine e....

Bogdan_mb 16-03-06 15:58

Quote:

Originally Posted by GAB35DJ
masina a fost masina de prezentare a nurvil valcea asa a cumparat-o si a mers cu leasingu inainte tot pe nurvil....omu sufera rau referitor la semnaturi.... referitor la caii aia multi pe care spunety ca ii are...nu i-am vazut cand i-a dat un seat diesel dde 150 de cai cei drept integral...parerea mea...daca o cumpara de noua nu cred ca ii facea nimic doar scria numele lui mareee pe ea ca sa stye lumea vere a lu cine e....

stock car with signature :D

Psycho 20-03-06 09:07

oricum tipu nu shtie ce conduce si ce poate mashina asa mi s`a parut .. e cam aiurea nu prea shtia ce si cum am vazut mashina :)

Oak_16 20-03-06 16:32

Hmmm mda.....e cam aiurea treaba cu semnatul pe motor :| dar masina imi place....sunt de acord ca nu se prea potrivesc usi de lambo pe golf...dar arata mult mai fain decat un stock :D :P nu ma bag in detalii ca nu ma precep ...

DJ-24-ALN 20-03-06 16:46

golful are neoane si interioare si exterioare...arata f bine live lambo doors
intr-adevar i-a dat leonul lui WSM de nu s-a vazut da fratele lui ionut stancu nu prea stia sa-i dea...oricum nu cred ca are 250 cp...

MANTUS 28-03-06 16:53

Quote:

Originally Posted by Tataee_^
Mai bine erau usile pe un Golf 5 GTi parerea mea ;)

Bai frate Golf 5 GTi este . Fi mai atent!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tataee_^ 28-03-06 18:59

Daca era GTI trebuia sa aiba 2 usi.

All times are GMT +2. The time now is 18:36.

- Copyright 2026 4Tuning