Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Dacia B 81 T A F a fost furata (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/127428-dacia-81-furata.html)

Dany.bilan628 06-06-09 18:02

Re: noaptea trecuta a fost furata dacia b 81 taf

Quote:

Originally Posted by SiloS@1300 (Post 2386341)
ce hoti prosti.

exista cumva si hoti desptepti? :lol::lol: eu nu am auzit sa existe:D
on topic :asteptam sa vedem faptasii

SiloS@1300 06-06-09 18:18

Exista si hoti destepti : aia care nu sunt prinsi . ;)

B-88-TFB 06-06-09 19:02

multumim politiei romane, pe aceasta cale :)

bz-04-uvx 06-06-09 19:22

bine ca s-a gasit...mari ratati hotii aia

cornelloco 06-06-09 22:38

si de unde a fost furata masina ? ceva detalii sa stim dc sa ne ferim =))) tare faza au ajuns sa fure daci ce idiotii

morcov_ssl 07-06-09 01:21

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2387001)
cand fac altii thread-uri...si povestesc de masinile altora...desi persoanele carora li s-a intamplat ghinionul, au la randul lor cont pe aici. Asta mi se pare aiurea.

prietene nu cred ca dupa o noapte petrecuta pe la politie cu declaratii si dupa sa te duci la munca mai ai chef sa scrii pe net..... oricum azi DACIA RALLY TEAM a demonstrat de ce suntem TEAM.... i-am gasit pe majoritatea celor care au participat(momentan 3 asteptam sa il gasim si pe cel de al patrulea)..... probabil baietii din dacia performance erau invidiosi pe cei din DRT si asa au vrut sa elimine cate o masina din clubul nostru.... au inceput cu TAF-ul, mai erau vizate AWJ-ul, ZAT-ul si probabil altele..... dar ideea e ca au furat masina care nu trebuia, si s-au pus exact cu cine nu trebuia... cum leam explicat si lor ca noi nu ne facem dreptate cu pumnul... noi rezolvam totul pe calea cea mai pasnica....

pe aceasta cale tin sa ii anunt pe toti zmeii care practic ne-au luat locul unde ne strangeam in fiecare vineri de cativa ani si fac ei pe zmeii la farfurie , ca o sa ne luam locul innapoi iar cei care fac in continuare pe zmeii vor fi rugati sa isi manifeste comportamentul de ZMEU in alta parte sau in alta zi oricare ar fi ea dar nu vinerea.....pt ca pe noi cel putin nu ne impresioneaza ca vin ei si ne arata ca si-au luat o bavareza si stiu sa ia de volan stanga sau dreapta si sa se invarta in loc,la fel si pt cei care au descoperit maneta dintre scaune si incerca sa dea 'cercuri de audi' cu tractiune fata....

Carnacior 07-06-09 03:35

buna vorba morcove dar oricum regulile sunt reguli si trebuiesc respectate.

B-81-TAF 07-06-09 05:33

tin sa multumesc echipei Dacia Rally Team pt cele doua seri, iar pe zmei ii anunt ca astept un colet cu o punte noua, un contact, o incuietoare si o janta BBS.

cannavaro 07-06-09 09:31

Puneti poze cu ei aici.

cornelloco 07-06-09 09:36

ai depus plangere ? bagai frate la bulau ca acolo le e locul tot furt se numeste chiar daca e dacia si mai ales daca a fost planuit tot ... bafta ...

Dan TBCuuu 07-06-09 09:49

ce fel isi bat unii joc de munca altora...sa le fie rusine

Ja_Rule 07-06-09 10:47

Se pare ca in Romania e mai simplu sa iti insusesti tuningul de pe alta masina ... nu as fi gandit nici`o secunda ca s`ar putea intampla asa ceva intre doua grupuri pasionate de o marca autohtona, in loc sa ne ajutam, mai nou ne furam ... pacat pentru cei care fac parte din Dacia Performance ... se pare ca TAF`u e hotarat sa nu`i ierte ... ei si masinile lor (cu sau fara stikere) nu vor mai avea ce sa caute la parcul Carol ...

P.S.: topicul va fi mutat in cateva zile la sectiunea "Alte discutii" pana atunci eu consider ca e bine sa stea sticky, ca toata lumea sa`l vada si sa`si faca o idee de cine sa se fereasca...

SUPAPA_Jr 07-06-09 12:04

Re: Dacia B 81 T A F a fost furata

foarte bine, sa nu mai vina toti fraierestenii acolo...cand statea doar DRT acolo si mai venea cate unul din alt club nu stateau 4 masini de garda la farfurie...
daca nu puneti poze cu faptasii macar spuneti numele masinilor pe care le conduc.

B 89 WRC 07-06-09 15:35

vor veni si poze momentan lasam politia sa-si faca datoria noi am facut ce trebuia acum fiecare suporta consecintele

dmo.mihai 07-06-09 15:41

pacat...in loc sa fie toti uniti...chiar daca fac parte din alte cluburi...s`a ajuns sa se fure intre ei...

All times are GMT +2. The time now is 02:21.

- Copyright 2026 4Tuning