Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Mercedes (https://forum.4tuning.ro/128-masina-mea-mercedes.html)
-   -   al meu w124 (https://forum.4tuning.ro/128-masina-mea-mercedes/127258-meu-w124.html)

gurau_gury 15-06-09 15:47

Re: al meu w124

Quote:

Originally Posted by danger0su (Post 2409286)
DMIHNEA daca nu ai observat motorul lui e 2000 cmc DIESEL, se poate scoate si consum de 5% in afara si daca tie ti se pare imposibil asta nu inseamna ca nu se poate

MS......

rhadu 16-06-09 08:28

frumoasa foc masina. cum ai procedat cu inscrierea pe bulgaria ?
ai vrea sa dai masina ?

gurau_gury 16-06-09 17:12

am bagat masina la vanzare pe cine intereseaza......
http://mercedes.anunturi-auto.4tunin...00-304698.html

coco_stancu 16-06-09 18:30

Acum nimeni nu o mai cumpara :) si stii de ce.pt ca a devenit accesibila, pana acum toata lumea o vroia acum...........
Sper sa nu te superi de off dar masina arata super pacat ca nu are clima si cutie hidramata, spor la vanzare

gurau_gury 17-06-09 03:45

Ai dreptate, acuma norocul cui o cumpara :D daca asa e ea din fabrica asa o sa ramana, cine vrea aer si alte nebuni isi cumpara alceva :)))

DMIHNEA 17-06-09 20:10

Copii,cu toata simpatia pentru fiarele voastre,nu mai bateti cimpii,motorul baiatului nici pe w201 nu scoate consumurile ce afirmati,daramite pe w124.Pe forum-uri mai sunt si alte specii de oameni,nu doar din cei ce au un MB de citeva luni....pina una alta mutati masina la vinzari,poate o cumpara vreun norocos cu consumul asta super....

gurau_gury 17-06-09 23:34

Quote:

Originally Posted by DMIHNEA (Post 2415868)
Copii,cu toata simpatia pentru fiarele voastre,nu mai bateti cimpii,motorul baiatului nici pe w201 nu scoate consumurile ce afirmati,daramite pe w124.Pe forum-uri mai sunt si alte specii de oameni,nu doar din cei ce au un MB de citeva luni....pina una alta mutati masina la vinzari,poate o cumpara vreun norocos cu consumul asta super....

eu cred ca tu duci lipsa de comunicare "tataie" daca eu stiu cat consuma masina mea ca merg cu ea zi de zi , deunde imi raspunzi tu mie ca nu se poate asa ceva. ai probleme serioase cu capu "tataie" CRED CA ESTI SI TU UN PUI DE OM CARE STIE TOT CUNOASTE TOT , EXPLICA TOT, cautati pe altu sa comunici cu el. daca vrei iti fac si o proba de donsum dar dupa aia iti tai venele cu siguranta

DMIHNEA 17-06-09 23:41

Deh tinere,batrinetzile....ce sa fac....pina o muti la vinzari pune mina si studiaza gramatica limbii materne...:bored:...miine schimb furtunele de carburant,pun mai subtiri sa consume si a mea asa:-P

amg_0001 18-06-09 00:31

Quote:

Originally Posted by DMIHNEA (Post 2415868)

DMIHNEA , de ce esti rau cu baietii? Fiecare are dreptul sa scrie ce doreste,dar nimeni nu este obligat , sa dea credibilitate. :-)

DMIHNEA 18-06-09 00:35

Asta cu consumul e boala grea la natia noastra....peste putin timp MB urile nu mai consuma nimic.....ar fi trebuit sa ignor intreg topicul..

amg_0001 18-06-09 03:00

Quote:

Originally Posted by gurau_gury (Post 2416441)
eu cred ca tu duci lipsa de comunicare "tataie" daca eu stiu cat consuma masina mea ca merg cu ea zi de zi , deunde imi raspunzi tu mie ca nu se poate asa ceva. ai probleme serioase cu capu "tataie" CRED CA ESTI SI TU UN PUI DE OM CARE STIE TOT CUNOASTE TOT , EXPLICA TOT, cautati pe altu sa comunici cu el. daca vrei iti fac si o proba de donsum dar dupa aia iti tai venele cu siguranta

Salut Eu cred ca ,nu ar fi cazul sa intindem coarda, te inteleg ca iti iubesti masina , dar nu trebuie sa exageram cu unele afirmatii. Daca vrei sa vezi masini eu pot sa-ti recomand masinile mele care sint mai batrine decit a ta , dar starea lor este inpecabila , Eu lucrez cu mercedesuri in fiecare zi , dar niciodata nu am contrazis un coleg pe forum.si +++ Daca vrei sa conduci un mercedes , atunci nu trebuie sa pui problema consumului. Asa ca ar fi bine sa discutam despre masini , cum sa le intretinem ,sau cum sa le reparam,dar nicidecum despre consum, deoarece consumul unei masini depinde si de faptul cum este condusa si plus unde este condusa. O zi buna in continuare , si sper ca nu te-ai supårat pe mine pentru ce tiam scris.

gurau_gury 18-06-09 09:26

Quote:

Originally Posted by amg_0001 (Post 2416687)
Salut Eu cred ca ,nu ar fi cazul sa intindem coarda, te inteleg ca iti iubesti masina , dar nu trebuie sa exageram cu unele afirmatii. Daca vrei sa vezi masini eu pot sa-ti recomand masinile mele care sint mai batrine decit a ta , dar starea lor este inpecabila , Eu lucrez cu mercedesuri in fiecare zi , dar niciodata nu am contrazis un coleg pe forum.si +++ Daca vrei sa conduci un mercedes , atunci nu trebuie sa pui problema consumului. Asa ca ar fi bine sa discutam despre masini , cum sa le intretinem ,sau cum sa le reparam,dar nicidecum despre consum, deoarece consumul unei masini depinde si de faptul cum este condusa si plus unde este condusa. O zi buna in continuare , si sper ca nu te-ai supårat pe mine pentru ce tiam scris.

Nu ma supar , nu sunt fan inrait mercedes dar cand apare unu de stie el ce consum am eu la masina raman uimit o fi Hancu :)))))))) pana la urma tot fier este nu conteaza marca

sergini0 23-06-09 01:46

Frumos rau W124, are si unchimiu un E200 w124 din '94, cu putin mai multi km (pana in 200,000), si a lui intr-o stare impecabila, tot original pe ea. Este foarte frumos modelul, cel mai vandut E-class din toate timpurile. Singura diferenta e ca a lui are facelift, sunt multi oameni ca el care cauta Mercedes-uri vechi, dar din pacate nu se mai gasesc (in stare decenta) ca acum cativa ani. :(

S-o stapanesti sanatos :-)

world cars 24-06-09 04:20

Inloc sa vorbiti despre masina va certati .........

20 XUX 24-06-09 23:56

daca imi arati consum de 3.3 iti fac plinul un an de zile, inteleg ca sunt masini ok dar da-o naibii ca nu suntem in SF ce dracu, pe bune, arata-mi consumul ala, deja m-am enervat e imposibil https://forum.4tuning.ro/128-masina-mea-mercedes/127518-class-amg-2008-a.html

All times are GMT +2. The time now is 02:17.

- Copyright 2026 4Tuning