![]() |
Re: al meu w124
Quote:
|
frumoasa foc masina. cum ai procedat cu inscrierea pe bulgaria ?
ai vrea sa dai masina ? |
am bagat masina la vanzare pe cine intereseaza......
http://mercedes.anunturi-auto.4tunin...00-304698.html |
Acum nimeni nu o mai cumpara :) si stii de ce.pt ca a devenit accesibila, pana acum toata lumea o vroia acum...........
Sper sa nu te superi de off dar masina arata super pacat ca nu are clima si cutie hidramata, spor la vanzare |
Ai dreptate, acuma norocul cui o cumpara :D daca asa e ea din fabrica asa o sa ramana, cine vrea aer si alte nebuni isi cumpara alceva :)))
|
Copii,cu toata simpatia pentru fiarele voastre,nu mai bateti cimpii,motorul baiatului nici pe w201 nu scoate consumurile ce afirmati,daramite pe w124.Pe forum-uri mai sunt si alte specii de oameni,nu doar din cei ce au un MB de citeva luni....pina una alta mutati masina la vinzari,poate o cumpara vreun norocos cu consumul asta super....
|
Quote:
|
Deh tinere,batrinetzile....ce sa fac....pina o muti la vinzari pune mina si studiaza gramatica limbii materne...:bored:...miine schimb furtunele de carburant,pun mai subtiri sa consume si a mea asa:-P
|
Quote:
|
Asta cu consumul e boala grea la natia noastra....peste putin timp MB urile nu mai consuma nimic.....ar fi trebuit sa ignor intreg topicul..
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos rau W124, are si unchimiu un E200 w124 din '94, cu putin mai multi km (pana in 200,000), si a lui intr-o stare impecabila, tot original pe ea. Este foarte frumos modelul, cel mai vandut E-class din toate timpurile. Singura diferenta e ca a lui are facelift, sunt multi oameni ca el care cauta Mercedes-uri vechi, dar din pacate nu se mai gasesc (in stare decenta) ca acum cativa ani. :(
S-o stapanesti sanatos :-) |
Inloc sa vorbiti despre masina va certati .........
|
daca imi arati consum de 3.3 iti fac plinul un an de zile, inteleg ca sunt masini ok dar da-o naibii ca nu suntem in SF ce dracu, pe bune, arata-mi consumul ala, deja m-am enervat e imposibil https://forum.4tuning.ro/128-masina-mea-mercedes/127518-class-amg-2008-a.html
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:17. |
- Copyright 2026 4Tuning