![]() |
Re: Expozitie machete Iasi
Va rog, unde pot gasii poze detaliate cu toate machetele alea BMW?
Nu de alta, dar eu colectionez doar BMW. Pisica cu LSD e foarte tare.... Felicitari pentru expozitie. Daca as fi si eu mai aproape, as fi zilnic acolo.... |
Quote:
|
Dap , super colectii . La cat mai multe . Frumoase bmw si mie mi-au zburat ochii la pozele cu bmw mai mult . Numai bine
|
Expozitia s-a incheiat duminica. Sper ca v-a placut si data viitoare va fi mai bine :)
Dannykid: poze cu toate exponatele gasesti pe topicurile proprietarilor, rekin si bmwh548. |
ma bucur ca va placut expozitia si exponatele:Pimi pare rau ca nu au fost mai multi cu auto :( dar poate data viitoare,poate vor veni si cei din alte orase sa expuna:) numai bine!!;)
|
eu voi participa cu siguranta la editia a 3-a.
|
cand va fi ed 3??daca e pana pe 4 ian,poate vin si eu:D
|
nu, cu siguranta nu va fi in ianuarie
|
Editia a treia va fi probabil prin perioada sarbatorilor de Pasti.
|
Interesant... se accepta numai BMW-uri ?
|
Avand in vedere ca singurii participanti la auto sunt impatimiti dupa BMW s-a nimerit sa fie expo mono-marca de data asta. Daca sunt doritori sa participe la urmatoarea sa se anunte aici sau pe PM si discutam.
In principiu se accepta numai machete de la scara 1:24 in sus si de preferinta modificate. Sa nu se supere pe mine colectionarii de 1:43 sau mai mici, dar e practic imposibil pentru un vizitator care studiaza modelul de la minim 50 cm distanta sa observe prea multe la o macheta mica. |
:shakefist: de unde a venit asta? cum de, doar tunate? am vazut 1:24 si 1:18 nemodificate. se pare ca ai pierdut oameni. cu vitrinele ma descurcam singur, oricum cu afirmatia pe care ai facut'o acum, am sa ma gandesc de 2 ori inainte sa mai postez vreo macheta sau sa particip la o expozitie pentru ca nu cred ca se merita, nu este nimeni interesat. asa vrei tu sa aduci mai multi expozanti? "Sa nu se supere pe mine colectionarii de 1:43 sau mai mici, dar e practic imposibil pentru un vizitator care studiaza modelul de la minim 50 cm distanta sa observe prea multe la o macheta mica." - lasa asta sa o decida vizitatorii. sa venim doar cu machete 1:24 si 1:18 doar pentru ca asa a fost data trecuta si doar pt ca tu ai machete lucrate?
|
Quote:
Cand se va desfasura prima intalnire din Iasi, din 2010, te rog sa vii sa discutam si sa aduci si o macheta 1:43 cu tine (modelul e la alegerea ta). Voi aduce si eu o macheta 1:24 ca sa iti arat la ce ma refer in privinta diferentelor. |
2 Attachment(s)
Va astept la Iulius Mall pana duminica seara. Deocamdata doar 2 poze preview, revin cu detalieri mai tarziu.
|
frumos ce vad acolo Radule dar astept poze mai detailate cu avioanele alea...
bafta maxima! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:01. |
- Copyright 2026 4Tuning