Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Expozitie machete Iasi (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/127151-expozitie-machete-iasi.html)

DannyKid 20-11-09 22:31

Re: Expozitie machete Iasi

Va rog, unde pot gasii poze detaliate cu toate machetele alea BMW?
Nu de alta, dar eu colectionez doar BMW. Pisica cu LSD e foarte tare....
Felicitari pentru expozitie. Daca as fi si eu mai aproape, as fi zilnic acolo....

Darius DMS 21-11-09 13:32

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 2824308)
Va rog, unde pot gasii poze detaliate cu toate machetele alea BMW?
Nu de alta, dar eu colectionez doar BMW. Pisica cu LSD e foarte tare....
Felicitari pentru expozitie. Daca as fi si eu mai aproape, as fi zilnic acolo....

cauta la amchetele mele-rekin sau machete in lucru-rekin....vei gasi sigur acolo;)

vn-08-nen 25-11-09 08:17

Dap , super colectii . La cat mai multe . Frumoase bmw si mie mi-au zburat ochii la pozele cu bmw mai mult . Numai bine

bmwh548 16-12-09 19:41

Expozitia s-a incheiat duminica. Sper ca v-a placut si data viitoare va fi mai bine :)

Dannykid: poze cu toate exponatele gasesti pe topicurile proprietarilor, rekin si bmwh548.

rekin 16-12-09 21:12

ma bucur ca va placut expozitia si exponatele:Pimi pare rau ca nu au fost mai multi cu auto :( dar poate data viitoare,poate vor veni si cei din alte orase sa expuna:) numai bine!!;)

glockedprod 16-12-09 23:41

eu voi participa cu siguranta la editia a 3-a.

Darius DMS 17-12-09 07:34

cand va fi ed 3??daca e pana pe 4 ian,poate vin si eu:D

glockedprod 17-12-09 10:19

nu, cu siguranta nu va fi in ianuarie

bmwh548 17-12-09 15:49

Editia a treia va fi probabil prin perioada sarbatorilor de Pasti.

Dark Side 17-12-09 21:51

Interesant... se accepta numai BMW-uri ?

bmwh548 18-12-09 11:59

Avand in vedere ca singurii participanti la auto sunt impatimiti dupa BMW s-a nimerit sa fie expo mono-marca de data asta. Daca sunt doritori sa participe la urmatoarea sa se anunte aici sau pe PM si discutam.
In principiu se accepta numai machete de la scara 1:24 in sus si de preferinta modificate. Sa nu se supere pe mine colectionarii de 1:43 sau mai mici, dar e practic imposibil pentru un vizitator care studiaza modelul de la minim 50 cm distanta sa observe prea multe la o macheta mica.

glockedprod 21-12-09 10:27

:shakefist: de unde a venit asta? cum de, doar tunate? am vazut 1:24 si 1:18 nemodificate. se pare ca ai pierdut oameni. cu vitrinele ma descurcam singur, oricum cu afirmatia pe care ai facut'o acum, am sa ma gandesc de 2 ori inainte sa mai postez vreo macheta sau sa particip la o expozitie pentru ca nu cred ca se merita, nu este nimeni interesat. asa vrei tu sa aduci mai multi expozanti? "Sa nu se supere pe mine colectionarii de 1:43 sau mai mici, dar e practic imposibil pentru un vizitator care studiaza modelul de la minim 50 cm distanta sa observe prea multe la o macheta mica." - lasa asta sa o decida vizitatorii. sa venim doar cu machete 1:24 si 1:18 doar pentru ca asa a fost data trecuta si doar pt ca tu ai machete lucrate?

bmwh548 21-12-09 12:41

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 2902482)
In principiu se accepta numai machete de la scara 1:24 in sus si de preferinta modificate. Sa nu se supere pe mine colectionarii de 1:43 sau mai mici, dar e practic imposibil pentru un vizitator care studiaza modelul de la minim 50 cm distanta sa observe prea multe la o macheta mica.

E suficient de clar?

Cand se va desfasura prima intalnire din Iasi, din 2010, te rog sa vii sa discutam si sa aduci si o macheta 1:43 cu tine (modelul e la alegerea ta). Voi aduce si eu o macheta 1:24 ca sa iti arat la ce ma refer in privinta diferentelor.

bmwh548 17-11-11 09:48

2 Attachment(s)
Va astept la Iulius Mall pana duminica seara. Deocamdata doar 2 poze preview, revin cu detalieri mai tarziu.

2010 17-11-11 10:25

frumos ce vad acolo Radule dar astept poze mai detailate cu avioanele alea...
bafta maxima!

All times are GMT +2. The time now is 18:01.

- Copyright 2026 4Tuning