![]() |
Re: E36 - 320i COCOSATU
Alaltaieri am avut o problema in familie (a murit bunicu:() si nu am ajuns decit azi pe la Romexpo da nu se mai dadea nimeni p-acolo:( si ce am zis...:) ma dau eu binenteles ca am comiso mi sa spart aparatoarea aia de plastic de la radiator si a sarit direct in radiator si mi la spart plm acum asta e .
Daca stiti pe cineva cu un radiator bun si ieftin poate imi dati si mie un semn. |
Un radiator apa de 325 E36 nu are nimeni?
|
Acum 2 ore mare belici..e ne-a filmat uni de la OTV cind or sa dea o sa va dau Linkul sa vedeti;)
|
sa faci rost de filmare neaparat:)
|
Quote:
Ti-am promis ca iti fac rost da cam in 2-3 zile ca am vorbit cu ala;) La spalatorie cind mai mergem si noi? ca am facuto iar pilaf pe la tara;):peace::peace: |
azi vb pe dupa amiaza;;) si mergem :D
|
Directore sa nu uiti sa iei aparatul foto sa mai facem ceva poze;) cu ale noastre si cu coaja aia din curte care m-am bagat eu in ea:)).
|
2 Attachment(s)
ia ma directore masina de D.I.R.E.C.T.O.R ai :D
|
1 Attachment(s)
si inca una :D
|
Merci mult Barosane de nota 10 pozele;) Si insanatosire grabnica:)
|
FRATILOR , IMI CER SCUZE CA MA BAG SI EU IN SEAMA, DAR VREAU SA VA INTREB UNDE POT GASII SI EU UN AUTOBLOCANT PENTRU UN COTOI DIN ,97 , 2000I, CU VANOS ?
|
Quote:
|
are dreptate Marian vino prin Buc si iti gaseste Marian imediat un blocant pt cotoi 2,3 telefoane si gata;)
|
Gogu e tare pisoiul tău infinity power ăştia majoritatea sunt de la mine din cartier berceni :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning