![]() |
e najpa sa tot stai .. sa ghicesti .. sa banuiesti ce se ascunde ...
eu vreau sa o vad lansata odata .. sa vad atunci cum arata ... |
dak avea shi alte jentzi, nu cred k imi dadeam seama prea devreme k mashina respectiva e un bmw...e km micutza, aku totul depinde de motorizare...
|
Re:
Quote:
Cat despre BMW, poate ca Bangle nu a proiectat-o sa fie la fel de happy-face ca Seria 1 normala. Mi se pare k nu se incadreaza in linia de design generala a BMW. |
Pe langa seria 1 normal asta promite mult....
Nu cred ca o sa concureze cu 307 cc,poate cu 207 cc.. :? |
nu cumva seria 1 e in clasa cu Golf, 307 etc ? daca da va intra direct in lupta cu 307CC si il va bate sigur :twisted:
|
La ce sa-l bata? La performante, evident, ca doar e BMW (ce Dumnezeu). La pret sau vanzari? Niciodata.
|
la absolut toate capitolele (307CC a fost sub asteptarile celor de la Peugeot)
|
Hmmm... Si mie imi pare a fi un MG dar o tradeaza alte detalii... E \"blindata\" rau de tot... Stopurile par in genul celor de la noul X5 :) E interesant proiectul... Ca si in cazul X5-ului astept poze in care sa apara mai \"dezbracata\"... :)
|
Seria 1 de la bmw promite chiar bine... au ceva nou in gama de automobile bmw ! mai ies putin din tipare! si sunt si frumusele!
|
Ideea in spatele Seriei 1 este sa ofere un BMW de clasa compacta... Nu stiu cati oameni ar da 17.000 euro (fara taxe, asigurare sau TVA :D ) pentru o Serie 1 (hardtop). Cu banii astia iti iei un A3 de toata frumusetea.
Si in legatura cu varianta Cabrio? Mai degraba mi-as lua un M6 cabrio :D |
parca era mai interesant cu hard-top
|
e destul de ciudata si chiar nu se incadreaz in liniile unui BMW....dar sa vedem produsul final...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning