![]() |
Re: Matiz - BT 13 SKM - Bomba Alba
am dat comanda in seara asta de geamuri electrice. ar trebui sa ajunga vineri.
sper sambata, daca sunt liber, sa le montez. vrea cineva sa fac si un mini tutorial ? sau nu e nevoie dupa ce voi monta geamurile electrice voi lua un vinilin ceva sa re-tapitez fetele de portiera(cu ocazia asta voi astupa si gaurile de la manivelele de la geamuri). asta in functie de timp / stare de spirit - daca nu weekendul urmator tot in functie de timp vreau sa mochetez si portbagajul (numai ca nu mi-a raspuns nimeni nicaieri ce modalitati ar fi / care ar fi cea mai buna) |
ai luat de pe forum kitul>:D...
|
Quote:
|
nu e universal. e pentru matiz. si nu e luat de pe forum de-aici
|
Draguta buburuza ta!Sa o stapanesti sanatos, km multi fara incidente!
|
multumesc.
astept cu nerabdare pachetul de maine:) dar se pare ca deabia duminica as avea timp sa montez geamurile - si nici atunci nu e batut in cuie :( |
Iti ia cel mult 1 ora cu tot cu trasul firelor prin burdufele de la usa. Asta e partea care iti va lua cel mai mult, in rest scos macarale/montare pe alea electrice e floare la ureche :) Spor la treaba :)
|
1 Attachment(s)
azi bomba s-a innoit cu leduri la plafoniera. comparativ cu ce chior aveam inainte, astea sunt FIX la limita. Un coleg si-a pus 4 x3 leduri, gen, dublu cat am eu, si e dimineata la el in masina.
pentru mine e suficient. o poza cu ledurile montate. urmeaza sa ii pun un condensator, sa faca Fade cand inchid portiera (ca la masinile de import :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 ) |
Quote:
http://www.matizclub.ro/viewforum.php?f=40:oops: |
deci, la unele masini, atunci cand inchizi portiera, lumina nu se inchide brusc, ca de la intrerupator, ci se stinge treptat.
asta face acel condensator, care, aflandu-se in instalatia electrica, inainte de leduri, se incarca, si cand este deconectat, se dezcarca, ledurile totusi luminand ...pana se descarca. ce tutorial ? despre ce? daca e din ce am facut la masina, voi posta aici. tu poti sa preiei informatiile si sa le folosesti, fara nici o problema. nu e copyright sau ceva :)) vis a vis de filtrul sport, l-am scos. tin la masina si nu vreau sa o omor prematur, cel putin pana nu imi permit sa o repar. daca vreti informatii, cu "de ce ai scos filtrul", feel free to post. si eu am aflat de ce nu e bine, dar daca nu intereseaza pe nimeni informatia, nu are sens sa o postez. prefer totusi mesajele aici decat cele private, vis a vis de acest subiect, deoarece lumea mai poate invata cate ceva. |
Stiu ce face...iti dai seama:rolleyes2
E o imbunatatire' pe care Matizul nu o are si eream interesat...de aceea te rugam sa faci un tutorial, ce fel de condensator, cum il legi, timp, cost, poate mai vor si altii sa faca...am fost destul de explicit acuma:!::?: |
pai ce tutorial :) am cumparat ledurile de aici
http://www.************/product_info...49mm--12V.html cat despre condensator, trebuie sa calculez pentru astea 2 module cat consuma si ce condensator trebuie. nu am avut inca timp. nu intelegeam ce tutorial, e simplu. cele 2 module le-am pus cu dublu adeziv si gata :) se vede foarte frumos in poza |
Ca sa ma fac inteles! Erea vorba strict de condensator si cum se leaga atat!!! Cand calculezi ce trebuie si merge sa imi spui cum ai facut ca sunt interesat sa fac si eu. Multumesc!
|
2 Attachment(s)
azi am avut nitel timp liber si am invatat cate ceva despre masina, unde sunt bujiile, am mai gasit niste furtunase care se pot scoate fara sa "curga" nimic.
per total, data viitoare cand e de "schimbat" ceva, o sa ma bag mai cu tupeu. incet incet imi intra masina in sange :) atasez un before si after dupa ce am curatat si eu putin cate ceva pe la motor. |
frumoasa masina!! sa o stapanesti sanatos...cati mai multi km..si fara accidente
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
- Copyright 2026 4Tuning