Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Kadett 1.3 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/126065-masina-mea-kadett-1-3-a.html)

rhadu 31-05-09 23:01

Re: kadett 1.3

fete de usi nu am de gsi. defapt nu am deloc.
la volan ii scoti intai claxonul si dupa folosesti o cheie de 22, tubulara :P si aia e

dany_let 01-06-09 10:08

am eu niste fete de usi de vanzare , daca intereseaza pe cineva...le dau pe 100 ron...

fetele de usi , sunt modelul tau , si sunt de gsi , vii le vezi si vorbim si de pret.

aikman 01-06-09 10:09

baga niste poze sa vad in ce stadiu sunt

dany_let 01-06-09 10:11

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 2369734)
baga niste poze sa vad in ce stadiu sunt

nu am poze , e mai complicat...eu stau in aviatiei...vii si le vezi...sincer eu le-am luat de mult...si nu mai stiu in ce stare sunt.

aikman 01-06-09 23:19

3 Attachment(s)
azi am imbracat in piele parasolarele si manerele interioare de la usi ... maine bag poze cu ele montate pe masina

aikman 13-06-09 21:00

1 Attachment(s)
dupa 7 ore de munca si 6 litri de cola :) am pus piele ecologica pe fetele de usi (satozele cum le zice cineva) :lol: ... acum intrebari ... ce fac sa am suspensie mai rigida pe spate? daca schimb arcurile , ce fel de arcuri se potrivesc ? ... nu vreau sa se lase ... daca se poate sa se mai inalte putin e perfect

fiderzen 14-06-09 19:26

am eu amortizoare+arcuri de kadett gsi, amortizoarele sunt sport ;)...daca te intereseaza...1mil amortizoarele +50lei arcurile

aikman 14-06-09 19:57

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 2407012)
am eu amortizoare+arcuri de kadett gsi, amortizoarele sunt sport ;)...daca te intereseaza...1mil amortizoarele +50lei arcurile

sport ? adica mai se lasa ? :) scuze nu ma pricep foarte bine :) amortizoare am gasit ... arcurile daca nu se lasa masina ma intereseaza ... trimiti prin posta ???

edypro2 17-06-09 18:06

salut , in primul rand vreau sa te intreb cum merge masina avand in vedere ca e pe carburatie , cum se comporta la drum cat ai luat cel mai mult , cum sunt franele , consumul , vreau si eu sa iau un kadett 1,3 , am nevoie de o masina economica si ieftin de intretinut si am ajuns la kadett limitat fiind de buget ......................................acum in al doilea rand SE POTRIVESC FOARTE MULTE PIESE DE CIELO , arcuri amortizoare , bucsi , elemente de franare , plastice interioare , poate si fete de usi , eu am de gand sa il modific total pe cel care il voi cumpara , am d egand sa ii pun chiar si bord de cielo .................cielo este copia fidela a kadett-ului

aikman 17-06-09 18:16

cel mai mult am dat 170 km/h dar am rotile sunt pe 16 , deci aveam mai mult ... eu am un joc in caseta de directie , dar cica sunt doar niste bucse ... nu am ajuns sa verific ... la capitolul frane sta bine , nu am avut nici o problema cu ele pana acum ... dar nici nu am reusit sa o intorc cu frana de mana :) .... consumul ... nu stiu exact ... nu l-am facut pana acum , fostu proprietar zice ca consuma cam 5/100 si pana acum nu il contrazic ... eu il am de 2 saptamani si nu am consumat decat 6 litri cu el ... in afara de micile probleme pe care le are ... doar are 20 de ani ... si mai gasesc in fiecare zi cate ceva ... eu sunt multumit de masina , imi ocupa timpul

edypro2 17-06-09 18:20

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 2415574)
cel mai mult am dat 170 km/h dar am rotile sunt pe 16 , deci aveam mai mult ... eu am un joc in caseta de directie , dar cica sunt doar niste bucse ... nu am ajuns sa verific ... la capitolul frane sta bine , nu am avut nici o problema cu ele pana acum ... dar nici nu am reusit sa o intorc cu frana de mana :) .... consumul ... nu stiu exact ... nu l-am facut pana acum , fostu proprietar zice ca consuma cam 5/100 si pana acum nu il contrazic ... eu il am de 2 saptamani si nu am consumat decat 6 litri cu el ... in afara de micile probleme pe care le are ... doar are 20 de ani ... si mai gasesc in fiecare zi cate ceva ... eu sunt multumit de masina , imi ocupa timpul

170 cu motor de 1300 pe carburatie?:shock: .....eu ma multumesc si cu 130 daca ia la anii ei , nu te contrazic dar mi se pare foarte bine pentru anii ei si tehnologia motorului ..........ti -am dat pm :D

eu_nasu 17-06-09 20:16

merg draciile de kadett... eu cu al meu am mers cu 180 km/h si aveam cutie in 4 trepte pe vremea aia :D, iar consumul de 5-6 litri

cosmin_cosmin_1 18-06-09 11:22

partea cu imbracatul in piele nu prea ti-a iesit. tu esti multumit de cum arata?

fiderzen 18-06-09 20:10

am facut rost de niste bari de gsi, esti interesat? aia de spate este in fuller, e gata de vopsit(o vopsesti tu) si cea de fata e neagra :) 150ron aia spate si 120ron aia fata ;)
mai am si o capota de GSI (cu prize si etc) alba....semnale albe...daca vrei ceva da-mi un mesaj privat ;) poate iti faci o copie GSI :D..daca vrei si haion de gsi(cu luneta si stergator incorporat in ea da`mi de veste pana maine cel tarziu ;) )... continua cu modificarile :P

aikman 18-06-09 22:40

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 2417333)
partea cu imbracatul in piele nu prea ti-a iesit. tu esti multumit de cum arata?

omul din greseli invata ... nimanui nu ii iese din prima bine ... mie mi-a iesit multumitor :rolleyes2... toti care au vazut usile de adevaratelea au zis ca au iesit super bine ... si daca mergeam la tapitier imi lua cateva sute :!:... asa a costat totu 60 de ron , asta cu cola cu tot

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 2418715)
am facut rost de niste bari de gsi, esti interesat? aia de spate este in fuller, e gata de vopsit(o vopsesti tu) si cea de fata e neagra :) 150ron aia spate si 120ron aia fata ;)
mai am si o capota de GSI (cu prize si etc) alba....semnale albe...daca vrei ceva da-mi un mesaj privat ;) poate iti faci o copie GSI :D..daca vrei si haion de gsi(cu luneta si stergator incorporat in ea da`mi de veste pana maine cel tarziu ;) )... continua cu modificarile :P

suna bine ... capota la cat ? poza ceva cu ea ?

All times are GMT +2. The time now is 21:28.

- Copyright 2026 4Tuning