![]() |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
urit
|
:shock: Aoleo... In poza asta e oribila... Oricum cred ca o sa fie mult mai schimbata... :? Nu stiu c sa zic... Parca nu e aceeasi cu cea din primul set de poze... :?
Quote:
|
Daca asa iese in varianta finala aia de la BMW il arunca pe geam pe Bangle.
|
Dupa cum se vede arata destul de bine,dar daca ia farurile de la seria 1....iese ceva foarte urat...:(
|
Imposibil sa scoata ceva atat de urat,doar Ssang Yong poate sa faca masini asa de urate,chiar si o restilizare cu o drujba ar imbunatati considerabil aspectul.Daca \"vedetele\" de la BMW nu pot fi ascunse de paparzzi,producatorul a decis sa le \"plimbe\" fara machiaj pana la intrarea pe scena :wink:
|
Nemtii astia...nu pot sa-mi dau seama de cum o sa arate.Prea bine le-au camuflat.Daca ma uit mai atent au chiar caroserii de x5 care sunt acum pe piata...
|
Cine stie ce ne rezerva viitorul? Si Serie 1 cabrio a fost camuflat foarte bine. Poate ca X5 va arata bine intr-un final.
|
Quote:
In rest, sa vedem fara cearceafuri cum arata |
Re: Noul Bmw X5 (e70) - foto spion
arata super uitati si un video ...http://www.edmunds.com/insideline/do...ticleId=105424
|
2 Attachment(s)
nu este acesta x5-u din 2007?
Scuze daca gresesc! |
adica strambaciunea aia e noul x5 ??
|
Farurile din fata de la e 90 si spatele gen x3, cam asa nu?
|
Daca e aia care ai arata-o tu in poze atunci da masina....Conceptu ala negru mi se pare chiar urat...Spatele de x3 si cu fata aia turtita...Ala albastru e si mai monstru decat x5 pe care il stim noi...Oricum super jeepu...Astept sa vad rezultatu final:D 8)
|
nush asa am vazut p net pozele de x5 din 2007...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning