![]() |
Re: Crash-teste GM din anii '60
centurile nu erau obligatorii atunci (in constructia masinii) si thnologia in domeniu sigurantei era la inceput oricum americanii au de invatat de la europeni ce inseamna siguranta si performanta
|
Viteza ucide!, daca mergi incet ai sanse mai mari sa scapi...
cel putin in teorie ca daca intra altul in tine poti sa ai centura cu 10 puncte ca nu te mai scoli de jos. |
Quote:
|
daca aveau scaune individuale si centuri de siguranta ca in ziua de azi aia nu pateau nimic, cel putin asa mi se pare mie, adica nu par sa se deformeze asa mult ca masinile din ziua de azi!
|
cat de mari sunt.. atat de nesigure sunt
|
uite aici exemplu de masina americana evoluata din punct de vedere al ... anilor si atat, sau alea din anii 60 erau si mai rele?
https://www.youtube.com/watch?v=pjzpx...om=PL&index=21 |
Frumoasa arhiva asta,interesant sa vezi cum se faceau testele pe atunci.Oricum masinile fiind f mari si greoaie si impactul este unul pe masura
|
frate , esti mai sigur pe o motocicleta decat pe una din vaporasele astea americane :))
|
hmmm....erau anii 60 atunci inca nu incepusera sa faca masini foarte bune ....azi GM da clasa la multe firme de masini cu masinile pe care le produce;)
|
Quote:
|
parca sunt floricele manechinii aia...
|
Quote:
un prieten de-al meu are o dacie 1310 , intr-o seara a stat unul cu fundu pe aripa lui , si a doua zi avea dita' indoitura ;) . |
mie mi se pare ca testele sunt facute la viteze mult mai mari decat cele de astazi...e adevarat ca masinile de atunci nu se compara cu masinile de azi, dar oricum tind sa cred ca reproduceau mai bine conditiile de accident...
|
Quote:
|
Când susţineam că locul hârburilor este la casare, mă înjura juma' de forum...
După un accident cât de cât serios îţi blestemi zilele că erai acolo cu vechitura ta şi nu în tren... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning