![]() |
pacatde masinile stricate sa o faca pe asta. mai bine pastra fata de acord ca tot mai bine era. astia de genu asta sunt freaks of nature.
|
mai... asta e .. nici nu stiu ce e.. faza e ca cele 2 guri de aer caracteristice bmw nu sunt facute calumea! au alt unghi! singura chestie care imi place sunt jantele! 8)
|
Ce petarda...kitch de rasa
|
nu-mi place deloc :x
|
Cei care ati votat alte variante decat cele care zic ca e Kitch... justificati si voi aici....
|
cum s-a mai zis, gurile de aerisire specifice bmw au un unghi mai inclinat si arata naspa
mie unul nu imi place dar dece nu ai pus in poll si naspa sau nu imi place ceva de genu ca eu nu am avut ce vota :) |
Re:
Quote:
|
Naspa masina jantele arata bine in rest varza. Pacat ca si-o stricat bani pe o asemenea masina. Nu cred ca ii virtual tuning.
|
Urata urata urata urata urata urata urata urata!!!!!
|
Chiar daca este un kitch arata destul de bine( din punct de vedere al unei masini si doar atat...fara firma).
Ar intoarce multe capuri in Romani: uite ce bmw tareeeee!!! EDIT: ce tare ultima varianta: m-as sui cu mandrie la volan :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Eu zic ca nu e kitch e PROFANARE ! .... p`astia nu-i da cineva in judecata ... ceva .. ? :roll: |
E un kitsch reusit, adica e 100% kitsch, fara scapa(ra)ri de inteligenta :D
~Nautilus PS cronometrez cate ore ramane mesajul asta pana-l sterge stim noi cine :P |
Re:
Quote:
ON-Topic bodykit`u imi place...da bine...influente japoneze pe mashina japoneza...da` ideea...varza ...bleaks |
Mda ... suspensii prea sport :) si roata din spate parca e in aer ... in orice caz , as da banii pe ea numai pentru piese k in Romania o faci praf
|
ce deselat e saracu BMW :cry:
e un foarte mare kitsch SI nu e virtuala (cred,are prea multe detali) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning