![]() |
la \"din dragoste\" la Mircea Radu ai incercat? ;-)
|
Re:
Quote:
|
pai bine bai luci si nu afli si tu numarul de telefon al tipei aleia din mjloc :D ?
|
3 Attachment(s)
Hai sa cer si eu ajutorul ca am innebunit... Care stie ceva, nume, orice...
Prima este o duduie care apare in videoclipul Akcent. |
3 Attachment(s)
Si acum... Care ati mai vazut ceva mai frumos ca gagica asta de la Activ ???
|
bai in pana mea... voi puteti sa aflati rpd.. sunati si voi la nr alea de pe albumul akcent.. pe caseta sunt lasate niste numere.. spui ca o cauti pe tipa aia... insisti si afli...
vali mi se pare mult mai marfa tipa din reclama cu orange star name decat tipa asta de la activ... |
Care reclama mah ??? Aia din Beetle ??? :? :o :shock: :evil: :wink: :?:
|
dap aia... nu neaaparat ca imi place.. dar o stiu de undeva si nush de unde... :(
|
lasa Evil Santos ca numai gura e de tine! :P
Ai zis ca faci rost de numar de telefon si p.......... Lasa lumea cu sfaturile :P :P |
bah da voi nu vrezti cam multe! numai fete din reclame, din videoclipuri .. :) si mei luci nu vrea sa imi afle numaru lu aia din poza :D
|
nu am cum frate... tre vb cu florica micutzu aia... si nu ma bag eu in seama cu ei... vb u cu ei.. pana mea ma bag eu in seama la 15 ani.. asa pe tine t ad om matur.. alea alea :wink:
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
Il ai ? Ai cum sa il bagi pe net ? Da pe gagica asta cine o cunoaste ??? :peace: LoL Niste poze care mi-au placut mie ... :lol: :P :lol: |
Tipa din videoclip-ul Ackent e super draguta!
E chiar o papusica :shock: ....mai multe nu va spun!Nici eu nu stiu multe despre ea dar am cunoscut-o! Si cel mai important......chiar nu e figuranta si nici nu are impresii in cap! Dar baieti credeti-ma pe cuvant.....are prieten :cry: :cry: :cry: Cam atat! Ce e mult strica........... :lol: :lol: |
bre da cu pozele alea de pe inout ce e? a fo concurs de femei urate? :lol:
|
looooooool
bah nu avetz niciunu poza cu baba aia distrusa de pe coperta de la albumu' In Focuri :lol: :P |
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning