![]() |
Re: Probleme cu Vanosu E36
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
azi am scos un cip tunning de la o tigra 2005 diesel ... nu`ti imaginezi ce fum pute sa scoata dupa 4 luni de cipare ! parerea mea...fratilor lasati masinile asa cum sunt...nu le cipati...daca vrei turbina kompresor sau alte nebunii da...asa da...dar cipul...e cea mai proasta afacere...doar daca ai destui bani incat dupa un timp sa`ti segmentezi motorul...caci cipul iti distruge tot ! |
Gata m-am hotarit o sa cumpar vanos nou am gasit la un servis cu 9 mil si 10 mil cu montat cu tot
Asta e mai bine nou decit cirpeala;) |
salut. si eu am tot 2000 24 valve cu vanos la un e36 coupe din '94. si la mine se aude acelasi carait, (am fost la mecanici si e vanosul) si daca imi poti spune la ce service ai gasit vanosul, ca ma intereseaza si pe mine, eu am gasit un kit de reparatie (o-ringurile) pe un site din State (in jur de 100 $), si vanos reconditionat in jur de 400 $, asa ca mai bine iau de la noi. multumesc anticipat.
|
Frate vezi ca atunci cind te duci spre Autovit dinspre Spitalu Sf. Ioan pe partea dreapta e o spatorie si un Service in acelasi loc te dici la aia la service si le spui ca vrei sa schimbi Vanosu si care e cel mai ieftin 9000000 si cu montajul 10. Cu placere si cred ca si eu o sa-l schimb acolo in 10 zile.
|
Se poate inchide. Va multumesc
|
Quote:
Vezi chestia asta - cu motorul oprit, cu cheia scoasa din contact, atinge borna de plus de baterie si vezi daca scoate scanteie. Daca da, ai un consumator cand masina e oprita. Am avut si eu asa ceva - era becul din portbagaj care manca bateria. Vezi daca e acelasi lucru:lol: |
Quote:
pai schimba vanosul si nu ti se mai descarca, sigur e de la el... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:54. |
- Copyright 2026 4Tuning