![]() |
Re: Lotus Exige S Custom
prea hot ...frumoasa raw
|
nu as avea nevoie de muzica in masina ...:evil_laug
|
Frumos. Pozele sunt deteriorate, nu stiu cum au ajuns asa, dar pe alte site-uri nu au portiuni care se vad urat, mai ales jos, pe la spoiler, cum au astea. Mai sunt si BMP pe deasupra, nu se justifica diferenta de marime, intre jpeg si bmp e diferenta enorma de marime, si inexistenta ptr ochiul uman de calitate.
|
cred ca este al 3 lea lotus pe care l-am vazut ,e dementiala masina si are un sound pe masura!Pe scurt masina e facuta cu stil:D
|
mereu am apreciat designul unui lotus dar de ce or fi facut-o asa micutza ?:|
|
Frumos rosu...Seamana cu un mini Ferrari...Dupa parerea mea...
|
dupa parerea mea eleronu nu prea e bine plasat asa cum este el iar culoare nu i se prea potriveste
kitul arata foarte bine dar acel eleron si culoarea rosie nu i se potrivesc masinii :) |
spatele e extraordinar!la fell si culoarea...dar fata..nush.parca ii lipseste ceva..
|
interesant tuning..arata bine
|
parerea mea e k au axagerat putin cu eleronu iar in rest arata foarte bine..... si la cum toarce motoru.... te uge asa putin pe suflet....
|
Nu am fost niciodata pasionat de Lotus dar asta e frumoasa tare...reusit tuning iar nu vad o culoare mai buna decat rosul asta pentru ea...nota bene!
|
speed demon ! :D frumusica foc :) lotus sunt masini reusite in general,dar daca o mai si stilizezi un pic,iese ceva demential !
|
Masina arata foarte, foarte bine asamblata, culoarea de rosu aprins da bine si ideea de a nu avea geam la motor este geniala.
|
frate masina e superba zici ca este reincarnarea la f50 sau testa rossa da are o problema e mica rau si iesi foarte greu din ea
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning