![]() |
arata mai bine ca actuala generatie,, dar oricum mai e pana in 2009 ,, si ganditi-va ca astea sunt fotografii neoficiale,, deci golful 6 nu crd ca o sa fie exact ca masina din poze
|
de face lift ati auzit :?: :?:
|
Asta zisesem si eu mai inainte :wink: . E prea devreme pt o genneratie noua. Sau... nu? Lansat in 2003, asta ar insemna ca modelul ar avea 6 ani in 2009
|
E mult mai fain decat 5-u, care duce prea mult catre 'masina de familie'. Stopurile si farurile ii dau un aer mult mai sportiv. E super tare!!!!
|
Re:
Quote:
|
Sau dc nu , generatia IV cat a fost produsa , tot cam atat....orice e posibil
|
eu zic ca nu.....nu este vorba de noul golf
poate sa zicem face lift-ul despre care vbeam nu cred ca l-ar scoate asa repede pe urmatoru deoarece Golf-ul 5 inca se bucura de succes.... nu vad dc s-ar grabi cei de la Volkswagen :) |
Oricum, modelul de serie (ce-o fi, model nou sau chirurgie) nu va arata chiar asa. Dar dak va arata macar 80% ca in poze, va fi super.
|
Hai bai nene, e un photoshop facut cu faruri si stopuri de Eos !! Nu cred ca va exista acest facelift !![/u]
|
2 Attachment(s)
imi pare rau am vrut sa scriu golf 6... nu eram atent :D.. si e modelu nou...pe siteu de pe care le-am luat scrie sfarsitul lui 2009 inceputul lui 2010.... hai sa va arat si poze cu golf 5 facelift daca tot am vorbit despre asta..... :D.... mie personal imi place.... farurile seamana cu eos... in stilu nou vw :D
|
sunt curios cum va arata \"Golf 6\" tunat !
|
emmanuel... nu am lucrat in viata mea in photoshop....le-am luat dintr-o sursa destul de sigura... si nu e facelift... faceliftu uite-l 2 posturi mai sus;)
|
ala e face lift????
ala e tot 5-u da-l in ***..... macar stiti ce-i un face lift??? astia cu pozele sa raspunda daca stiu :idea: |
Ultimele poze sunt cu ceea ce se vrea a fi faceliftul Golfului. E unul discret, ce-i drept, dar exista oricum (grila cromata, putin lucru la spoilere etc). Asa se face un facelift de obicei.
|
mai degreaba e asa zis-ul \"Golf 6\" face lift decat cele 2 poze de mai sus......
un face lift e un preview pt noul model,eu nu vad nimic schimbat la cel de mai sus masca cromata si niste prelungitoare la spoilere....ala nu e face lift ala face lift,pozele de pe prima pagina,ala da |
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning