![]() |
Re: 300zx twin-turbo Un nou inceput
io as fi optat pt recarosare oricat ar fi trebuit sa alerg, masina taiata rasturanta si asa mai departe este oricum slabita, chiar dak nu vizibil insa fortele la care a fost supus metalul in momentele in care s-a rasturnat au fost enorme, iar pt k stalpii nu mai sunt un intreg, e posibil k acele suduri sa crape, pt k sudura nu este flexibila , iar asta intr-un alt incident va fi zic eu fatal , pt k masina nu va mai avea degajarea fortelor in toata caroseria :D ma rog ti-am zis este doar ce as fii facut eu , prefer masina inrteaga :)
|
5 Attachment(s)
faza cu recarosarea iesea automat din discutie,pt ca o luasem prima oara in calcul dar am renuntat la ideie cand am vazut cate acte se cer si mai ales cate facturi de la service-uri autorizate.
am respectat sudurile din fabrica, avantajul meu fiind faptul ca 300zx are un sasiu foarte solid cu multe pliuri si armaturi . |
arata bne si prinde forma si veata din nou o a doua sansa BFT
|
ok io nu ti-am zis-o cu rautate ti-am zis doar ce as fi facut eu :) te salut si bafta maxima vad k arata a masina iar :)
|
mare pacat de masina...:( dar dak cel care a facut accidentul (probabil tu sa ma rog altcineva:)) a supravietuit la viteza aia asta e un lucru de admirat .multa bafta si sa ne prezinti masina terminata
|
Salut.
Daca te intereseaza ceva piese pentru 300 zx (cutie automata,4 locuri) da-mi un PM sau un telefon la 0744.77.96.82 - Costan Intr-o saptamana ma duc la Alba Iulia sa o iau (vine din Anglia). Eu iau de pe ea ceva din motor si alte maruntisuri,dar raman destule. Bafta mare! |
De admirat curajul si cunostiintele celui\celor care se ocupa de aceasta masina.Prea putini sunt capabili de asa ceva.
Spor la treaba. |
Quote:
Quote:
|
niste poze nu ar strica daca ai :D .cum se comporta la drum, franare etc..?
|
Quote:
|
pune niste poze sa vedem si noi;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Pasiune adevarata ! Bravo si multa bafta !
|
masina mai exista?
greu de crezut ca ati trait la viteza aia si cred ca tine mai mult de noroc decat de cat de bine a fost masina facuta. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning