![]() |
Re: Acesta este noul BMW Seria 5 GT!
e urata cu craci. sincer de data asta bmw ma dezamagit complet :(
farurile alea mici si bombate de serie 1 nu merg deloc si nu se mai inbina nimic cum era pana acum la bmw.... pare desenata cu creta pe asfalt. pacat |
Mini X6
BMW a declarat ca seria 5 GT ofera publicului o pozitie la volan asemeni unui SUV, versatilitatea unui MPV si spatiul unui seria 7. Imi place masina, iar dupa cum se vede BMW au decis sa nu intervina cu schimbari radicale asupra designului exterior al conceptului, acesta pastrand peste 90% din designul initial :) Impreuna cu seria 7, acest model confirma noua linie de design spre care se indreapta BMW. DAR daca BMW va lansa viitorul seria 5 cu design asemanator dar in format berlina sau break, ,,exclusivitatea" acestui model ar avea de suferit deoarece judecand dupa motorizari, seria 5 GT are un alt target pe piata. Accentul cade pe sportivitate, se vede asta si in lipsa ramelor la geamuri... Cred ca masina se vrea o alternativa(mai sportiva si mai practica) a seriei 7. |
urat , inginereii dar si deesainerii doar atat au putut face cu aspectul , singurul lucru frumos este motorul , doar este un BMW
|
Au cam luat-o razna , mai frumos un E39 decat asta .
|
io zic k o sa se vanda in draci
|
masina nu impresioneaza cu nimic din punctul meu de vedere...ahm...mai bine spus nu mi o place...insa V8ul twin turbo este opera de arta...
|
aduce cu X6 si e cam uratel la spate dar mie unu imi place dar daca ar fi saleg intre seria 5 actuala si asta as alegeo pe actuala!!!hi hi
|
e o combinatie intre spatele lui X6 si fata de seria 5 mie unu mi se pare un "kici"...cei de la BMW au dat-o in bara de data asta!
|
e urat , mai ales narile alea :-J oribile.
|
cel mai urat BMW fabricat vreodata.
"PUNCT" |
parca ar fi o gluma......interiorul imi place in rest m nimik......spatele este oribil...
|
Masina pentru destepti, unul dintre cele mai frumoase bmw-uri din istorie
|
farurile par luate de pe alta masina, in rest, la nivel de detalii e frumoasa doar ca forma generala nu e tocmai reusita, e si normal, au imbinat prea multe clase ( suv, sedan, coupe, etc). cum ziceau si altii, e foame de bani:)
|
Mie mi-se pare ca are spate de ford si fata de volvo :lol:
|
un seria 7 deformat.s-au prostit astia de la bmw.audi urca ei coboara in ceea ce priveste designul,pacat
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:49. |
- Copyright 2026 4Tuning