Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LANCIA (https://forum.4tuning.ro/178-lancia.html)
-   -   Lancia Delta HF Integrale MARTINI 6 (https://forum.4tuning.ro/178-lancia/12493-lancia-delta-hf-integrale-martini-6-a.html)

SEBASTIAN 03-02-06 18:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Mai exista una recenta adusa si in Constanta...o sa postez poze cu ea maine..acum se afla intr-un parc auto la iesire din oras....

Dar ca grad de rudenie cu Subaru....poate da...sau nu...la fel de bine si audi quattro este in aceeasi familie..

Ala e la Andrei!

Asteptam pe Andrei sa puna poze!

peter 03-02-06 20:10

cate masini din astea au fost fabricate ?

a castigat multe raliuri...si sunt curios.... :roll:

SEBASTIAN 03-02-06 20:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"peter\"

vreo 400 dar ne spune andrei exact

Razvan-CT 03-02-06 21:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Originally Posted by \"peter\"

vreo 400 dar ne spune andrei exact

400???? :shock: :shock: si 2 sunt la noi in tara :shock: :shock: apropo cam cat costa ???

andreitentean 03-02-06 22:37

310 masini fabricate in total. serie limitata cu ocazia retragerii din raliuri dupa 6 titluri mondiale consecutive + martini sponsor oficial pt cei 6 ani ==> Delta Integrale Martini 6

in Romania exista 1 (una) !

orlando 03-02-06 23:12

deci sa spunem asa esti unic...aceasta masina trebuie tinuta in rama ptr ca odata si odata iti vei scoate multi bani pe ea...nu neaparat sa o vinzi ci pur si simplu la saloanele auto de aici si de afara...dar tind sa cred ca tu ai alte idei cu ea...in orice caz sa o stapanesti sanatos si sa o intretii fara incidente neplacute!
Asteptam poze cu minunea! :wink:

sandumrs 03-02-06 23:36

N-am cuvinte, respect pentru masina si pentru proprietar.

ERY 04-02-06 00:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andreitentean\"
310 masini fabricate in total. serie limitata cu ocazia retragerii din raliuri dupa 6 titluri mondiale consecutive + martini sponsor oficial pt cei 6 ani ==> Delta Integrale Martini 6

in Romania exista 1 (una) !

Felicitari pt achizitie......eu am vazut masina luni sau marti...mi-a luat ochii imediat :)

AdiNX 04-02-06 19:09

Pune si u niste poze cu masina k mor de curiozitate
Pace!

sandumrs 04-02-06 22:41

Andrei am speranta s-o aduci la Legale sa aruncam si noi o privire asupra unei opere de arta.

Nu vreau sa par ceea ce nu trebuie, dar vad ca esti un fin cunoscator al domeniului auto. Respect.

peter 05-02-06 10:34

1 Attachment(s)
o poza cu una Rosie... :)

Gabi 05-02-06 10:48

peter: cred ca toata lumea ştie cum arată o Delta :P

Referitor la ce-a spus sandumrs, pot afirma şi eu acelaşi lucru. Andrei are numai maşini una şi una (Impreza, S3, Celica şi, mai nou, această Delta).

S-o (să le) stăpaneşti sănătos şi să te bucuri de ele la maxim!

PS: e cea care a fost pe Kogălniceanu în mai 2005?

Razvan-CT 05-02-06 12:15

andrei sa o stapanesti sanatos,,, sa ai foarte mare grija de ea ca e o bijuterie..

baga si tu niste poze cu ea.. sa ne clatim si noi ochii cu singura martini 6 din romaina...

ZoliaT 05-02-06 23:33

7 Attachment(s)
un mic cadou pt inceput din partea 4tuning :

imi doresc din tot sufletul sa ramana neinvinsa ( eventual sa participam pe rand la etape :wink: )

ZoliaT 05-02-06 23:35

1 Attachment(s)
vorbind despre cantitatea de lancii si felul lor :

All times are GMT +2. The time now is 05:33.

- Copyright 2026 4Tuning