![]() |
Re:
Quote:
Asteptam pe Andrei sa puna poze! |
cate masini din astea au fost fabricate ?
a castigat multe raliuri...si sunt curios.... :roll: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
400???? :shock: :shock: si 2 sunt la noi in tara :shock: :shock: apropo cam cat costa ??? |
310 masini fabricate in total. serie limitata cu ocazia retragerii din raliuri dupa 6 titluri mondiale consecutive + martini sponsor oficial pt cei 6 ani ==> Delta Integrale Martini 6
in Romania exista 1 (una) ! |
deci sa spunem asa esti unic...aceasta masina trebuie tinuta in rama ptr ca odata si odata iti vei scoate multi bani pe ea...nu neaparat sa o vinzi ci pur si simplu la saloanele auto de aici si de afara...dar tind sa cred ca tu ai alte idei cu ea...in orice caz sa o stapanesti sanatos si sa o intretii fara incidente neplacute!
Asteptam poze cu minunea! :wink: |
N-am cuvinte, respect pentru masina si pentru proprietar.
|
Re:
Quote:
|
Pune si u niste poze cu masina k mor de curiozitate
Pace! |
Andrei am speranta s-o aduci la Legale sa aruncam si noi o privire asupra unei opere de arta.
Nu vreau sa par ceea ce nu trebuie, dar vad ca esti un fin cunoscator al domeniului auto. Respect. |
1 Attachment(s)
o poza cu una Rosie... :)
|
peter: cred ca toata lumea ştie cum arată o Delta :P
Referitor la ce-a spus sandumrs, pot afirma şi eu acelaşi lucru. Andrei are numai maşini una şi una (Impreza, S3, Celica şi, mai nou, această Delta). S-o (să le) stăpaneşti sănătos şi să te bucuri de ele la maxim! PS: e cea care a fost pe Kogălniceanu în mai 2005? |
andrei sa o stapanesti sanatos,,, sa ai foarte mare grija de ea ca e o bijuterie..
baga si tu niste poze cu ea.. sa ne clatim si noi ochii cu singura martini 6 din romaina... |
7 Attachment(s)
un mic cadou pt inceput din partea 4tuning :
imi doresc din tot sufletul sa ramana neinvinsa ( eventual sa participam pe rand la etape :wink: ) |
1 Attachment(s)
vorbind despre cantitatea de lancii si felul lor :
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning