![]() |
Re: bz-89-grs
multumesc mult...nu va ramane butucul ala asa!abia acum l-am imperecheat...o sa vina o vopsea ca se vede urat rugina aceea...
|
bvo grs ca ti-ai pus turbacinea pe forum! oricum stii bine ce parere am eu de ea!
|
imi plac ceasurile:lol: DRT style?:-P, legat de VT daca o faci cum e in VT-ul ala, o sa iasa foarte marfa masina, dar ai nevoie neaaparat de o suspensie, ca zici ca e masina de cacarat cartofi:P
cand te apuci de tinichigerie? bafta cu ea;) |
Quote:
btw-ce trebuie facut caroseriei pentru a rezista suspensiei sport(arcuri tari, scurte si amortizoare intarite)?...ca biata "conserva "de dacie banuiesc ca are nevoie de ceva "ajutor" multumesc pentru critici si sfaturi tuturor...drum intins |
Quote:
legat de caroserie, eu am batrana din 79 si la caroserie nu am facut nimica ca sa sustina amortizoarele intarite si arcurile taiate, urmeaza, dar nu am probleme cu ea, dar ca metoda de precautie incearca sa le feresti de rugina si daca ai posibilitate sa le intaresti, dar nu ma intreba ca nu prea am idee cum:oops: legat de caroserie, daca o lasi trebuie sa-i evazazi aripile spate, am auzit ca se poate cu o sticla de cola de 1 litru plina cu apa:lol: corectati-ma daca gresesc, stiam ca asta e metoda saracului:-P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos volan my friend ,ai grija de el !
|
foarte frumosa masina arata bine ;) sa o lasi jos si o sa vezi ca arata si mai bine :D puneti pasaje de golf pe spate ,daca se poate ;). Volanu e picat bine acolo :D poti sai pui folie de carbon peste capac ... sa vezi ce frumos o sa arate dupa parerea mea ;)
multa bafta la tunarit. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning