![]() |
Re: O PROFUNDĂ parcare laterală
la ce maşină avea.. parcarea se realiza foarte simplu. Şi ca să o scoată cât îi trebuie?
|
Am mai vazut proaste...dar femeia asta e cu mult peste ele :D
|
Quote:
|
mamaaaa...ce piesaaa :lol::lol::lol: am vazut si eu asemenea exemplare...dar majoritatea renuntau dupa cateva manevre nereusite pentru ca se strangea lumea in jurul lor...si se simteau cam prost ce-i drept :lol:
|
no comment
|
omg. :| soc frate.. si batrana mea de 73 de ani face parcarea mai bine :)))
|
foarte tare:)) cred ca nici legat la ochi si beat nu as parca asa de prost in atata timp...:))) credeam ca e imposibil.. dar...
|
ha ha,aia era parcare din maxim miscari8):lol:
|
ce mi se pare tare e ca eu cunosc unele ca ea si au luat permisul din prima si mai si rad de mn ca nu am reusit performanta asta.:oops::oops:
|
conteaza ca a parcat pana la urma si nici nu a sifonat masina din spate :D
|
asta e mai proasta decat prevede legea, 9 min. a stat sa parcheze masina acolo!!! dc ar fi agenta la vreo firma ar trebui sa se inventeze ziua de 67 de ore
|
Doamneee....mare e gradina.
|
Eu cred ca e o chestiune de IQ ci nu de sex. Intr-adevar, pe langa simtul orientativ mai dezvoltat, barbatii sunt si pasionati de fenomenul automobilistic in numar mai mare decat femeile. Daca tinand rotile virate in aceeasi directie si sub acelasi unghi timp de 2 minute in care incerci manevre fata-spate astepti ca masina sa se parcheze... e clar ca IQ-ul tau ar fi ultimul lucru cu care ar trebui sa te lauzi.
|
zici ca-i o faza idioata din benny hill :))
|
cat de prost sa fi.. sa tii stanga sa dai cu spatele sa vezi ca nu merge..si tot stanga si cu fata.. si tot nu merge! adica dai odata...de ..doua..de trei da' chiar asa de prost sa nu iti dai seama ca tu faci doar un semicerc si atat? geeeeeeeeeeeeeeeeezz
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning