![]() |
Re: Ursulet E30 nevoie de sfaturi
Dupa acte are 115 cai acum io stiu cati au murit din ei?:))))))
|
daca e 115 cai in acte inseamna ca e M40B 18,si daca nu ma insel sa fabricat din 87-90..
|
Masina a fost din 96 cu numere de germania si actele le-a luat asa ca nu pot sa-ti spun exact.
|
ma gandesc ca motorul e de pe e36, nu?
daca da atunci probabil e M43B 18 ;) http://media.photobucket.com/image/M...82008102-1.jpg ? si daca asta e motorul atunci intra aici si uitate poate gasesti cea ce cauti tu sa rezolvi problema..bafta http://www.realoem.com/bmw/partgrp.d...id=47437&hg=01 |
Mersi ptr ajutor dar tot nu gasesc o schema cu firele care vin la mufa.Daca are cineva un 318i din 83-85 cu motor de 1.8 orginal de fabrica rog sa ma contacteze.o poza vreau cu acele relee.Multumesc
|
auzi fa tu te rog o poza sa vad mai exact de ce anume ai nevoie..si poate te ajut io ;)
|
simpatica masinutza.. bafta in continuare !
|
serifule in partea stanga a masinii,pe partea cu filtrul de aer este o cutie neagra iar daca o ridici sant doua relee inauntru.relee am dar nu stiu pozitia firelor ptr ca un ....... a luat piesele cu tot cu mufa.eu pe masina mea am la fel dar este modelul un pic mai nou cu un singur releu cu 9 pini si nu pot adapta unul din ce am eu.am incercat dar nu lucreaza nimic pe masina.De acea am nevoie de voi cei care va pricepeti
|
aham, pai am sa ma uit daca este asa ceva la atelier si ii fac o poza..
|
Mersi NOX inca sant la inceput dar nici ursu tau nu arata rau,arata chiar bine.poate ma poti ajuta cu o poza.
|
Mersi serifule.trebuie sa aiba doua relee mai mici nu unul mare si poti face si o schema cu creionul la ordinea firelor nu neaparat poza.Mersi de ajutor
|
mda o sa incerc sa caut un motor de asta sa fie pe masina..ca demontat sigur este
|
e pacat de el sa moara ptr ca inafara de multa multa rugina e in stare perfecta,poate reusesc sal resuscitez:))
|
totul e posibil doar trebuie sa vrei :D
|
dap:lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning