![]() |
Re: Reconditionare trabant combi
10 Attachment(s)
S-ar putea sa ai dreptate in legatura cu odorizantul, dar pana al scot am sa mai pun niste poze cu el .
|
am si eu o intrebare pt tine. trabiul tau e pe 6 volti si ai planetare cu balama sau tripoida?
|
Pare a fi pe 12V.Inca un pasionat de trabantel.Felicitari
|
Quote:
La planetare e cu balama. Acum am si eu niste intrebari: unde e ruginit sau rupt fierul cum este cel mai bine, sa sudez sau sa prind o placa de metal cu nituri? daca e mai bine sa prind cu nituri, cu ce tip de nituri trebuie prins? |
Mai bine sudura.
Niturile nustiu ce sa zic. |
fara nituri ... ii mai buna sudura ... chiar daca ii si autogen ... dar autogenul incalezeste tabla si isi pierde din propietati ...
|
locurile unde e mancat de rugina, taie cat poti si sa da jos, apoi inlocuieste cu tabla buna, si sudeazo cu atogenu, eu asa am facut la al meu, bine, ca al meu nu avea atata rugina, doar la oamelele alea de la roti martinea era mancata, dar am refacuto toata...e mult de munca dar daca iti place si pui suflet iese...eu l-am reconditionat complet pe al meu, de la mici reparatii pana la antifonare totala..ma tinut 22ani(asta vara) tre sa ma mai tina inca cel putin 22...
pentru mai multe detalii intra in clubul traby si cauta la expozitie trabant...userul Victor sa vezi cum a iesit..te astept si pe tine in club spor la masinuta...o sa iasa...incetul cu incetul... www.Traby.ro/forum |
si cum fac ca sa indoi tabla unde am nevoie?
cu ciocanul? |
pai cu doua ciucane si daca nu se poate indoi de exemplu la arimi unde sunt rodunde faci din mai multe bucati ;))
|
Ciocan sau incalzesti tabla cel mai usor.
Poti sa o incalzesti cu aparatu de sudura sau lampa cu gaz. Bafta. |
cum Alex_Mig incalzita cu autogenul :D
|
Am scris mai sus cu lampa cu gaz!
La aparat de sudura nu ziceam de autogen! Nimic nou pe le combi??:D:D:D:D Stie el despre ce vorbesc eu:D! |
cu lapile de gas mai ii mai multa munca :-S
|
ce sunt alea lapi de gas?
poze in curand |
Am scris mai sus cu lampa cu gaz!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning