![]() |
oare ce se intampla dac ajungi la viteza maxima si intri intr-un zid :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Looooool are dreptate cine a zis ca trebuia pus pe o racheta nucleara pe un Tomahauch deala (daca am scris corect) :lol: :lol: :lol:
|
incredibil...................... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ma gandesc ca masina nu are nici un sistem electronic atatia cp si cuplul ala de filme sf ,trebuie sa fii cu adevarat pilot sa conduci asa ceva si sa poti controla masina! :shock: |
masina ar trebui trecuta drept dragster...e criminala
p.s.am o nedumerire...ce cauta pe aripa cifrele 427(kre provin parca de la motoru de 7.2) ? |
re
parerea mea ca nu se putea mai bine de atat.10 sec 300 km wow prea frumos:)
|
427 cid inseamna 7 litri,nu 7,2.Si eu sunt curios de ce au pus insignele astea...
Aproape 13 litri,1100 CP,sub 1000 kg...adica mai mult 1100 CP/tona ! Oare ce mai au de zis fanii japonezelor cu motorul cat o sticla de Coca-Cola ? |
Re:
Quote:
|
mama... veyron pare acum doar o jucarie scumpa :shock:
|
bine zis: PUTERE BRUTA. imi place si ca nare tot felu de sisteme electronice. imi place foarte mult clasic, pt ca este frumos 8)
|
Bai fratilor asa ceva chiar merge pe drumuri publice?? wow....deja veyron-ul pare ca un logan pe langa un m3....oare care sunt norocosii care conduc asa ceva?
|
care e viteza maxima care o prinde??? oare trece de 400??? oare poate cineva sa o stapaneasca???? oare cat costa?? oare o sa vad si eu o masina ca asta??? deci masina e mult prea tare... si da clasa tuturor masinilor care pot circula pe strada la oara actuala...
|
e suppper tare .. se poate face vreo modificare la motor :lol: :?
|
NiceWeather .....intrebarile tale sunt in neant ...tot ce ai nevoie este scris pe pagina anterioara ...numai pune intrebari degeaba ....citeste tot !!!
|
bijuterie de masina....
doar 15 ??? pacat :( |
comentariile sunt de prisos! asta nu mai e masina! deja trece la dragstere.. rachete.. cum vreti voi.. dar numai masina nu e! sau ii poti spune DRIC ! direct la moarte! :twisted: se apropie de performantele motocicletelor! ce sa mai .. e moarte curata ! 8) adevaratå 8) !
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning