![]() |
Kitana--> you sexxy thing!! :D 8)
|
haha bogdane esti nebun }{ pupici
|
..draguta Kitana !!
....cand vi prin bucuresti 8) 8) :?: :?: |
haha alex am mai spus sambata adika pe 5 dimineatza sunt in buc :)) haha
|
:wave: ...nu am observat :D... vi cu Gabi nu ??
|
Vai tu, \"sexy thing\" :) Mai bine \"sexy stupid thing\" :lol:
Vedeti ca am pus o poza cu numele G&A :) Priviti acolo \"sexy thing\" (cainele, nu eu :wink:) PS: nu, nu vine cu mine :) |
haha :) l0l gabi esti boomba chiar gabi... tu cand pleci la buc... poate mergi cu noi :) sa itzi dam un pik disper
|
Draga Teodora, imi pare foarte rau sa te dezamagesc, dar eu la Bucuresti plec pe 9 iulie, nu iunie :lol:
PS: Santos - noi 2 mergem la o pizza (nu numai noi 2, mai vedem noi cati mai racolam :twisted:) |
Bah... Tare mi-as fi dorit s-o vad pe micutza vartileza sub numele de Teodora... Dar se pare ca nu o sa va vad pe niciunul de 10 iulie...
:( :( :( :( :( Voi fi pe meleaguri americane punand osul ma munca... :wink: |
io crezui ca mergi sambata aku` :)
|
hondare esti nebun pe mine ma vezi sambata cum ajung dau un telefon si ne intalnim in fatza la dinamo:) asa ca pe mine ma vezi ... mai rpd :))
|
Re:
Quote:
...bai pe mine nu ma luati la o pizza..ce rai sunteti!! :evil: :evil: :peace: |
gabi cu cea mai mare placere , atata timp cat nu plec in s....doamne ajuta sa plec mai tarziu...
|
Hondo: bafta multa!
alex_maxx: am zis ca mai racolam; daca esti cuminte, te bagam si pe tine in gasca :lol: Santos: sa sper(m)am :) |
scuze ca postez aici acest mesaj dar... stie cineva ceva de TNOS? un nr de telefon sau cum putem da de el?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:41. |
- Copyright 2026 4Tuning