![]() |
Re: Roman
Astept ceva de la tine morf
|
Quote:
Eu ma gandeam la ceva de genu: Ne strangem toti(membrii 4tuning romascani) la Roman-Voda in parcare sau in fata la Judecatorie , pe la vreo 6 jumate , si apoi plecam la Piatra la meeting , iar urmatoarea saptamana vin cei de la Piatra , daca au timp si daca vor bineinteles. Restu' detaliilor o sa le dezbatem pe moment , cu 1-2-3 zile inainte. E bine asa ?!? |
20 Attachment(s)
Am sa incep eu cu niste masini tari din Roman.
Pozele astea sunt luate de pe topicul vechi "Roman" ca sa nu imi sariti in cap cu posturi de genu: "da eu am postat prima oara masina" sau "pozele astea is facute de mine" ...etc.etc. |
Re: Masini Tari Din Roman !
Porsche e din Roman?
|
A fost din Roman vara trecuta ... nu mai este ... l-a vandut :D
P.S: A 3-a poza cu acel Pajero , ce se vede in spate ?!? :D 2 masini ... ce masini ?!? ............. :lol: si cica nu avem masini tari ... |
10 Attachment(s)
:arrow:
|
Si mai asteptam poze ... VladM , daca tot esti in Roman ... cand mai iesi la plimbare , iati si aparatu' foto sa mai faci poze la masini tari ...ca si asa ti-ai facut scuteru' , numa perfect pentru o plimbare :D:D
|
Am sa fac,scuterul inca nu e facut,tre sa-l duc sa-mi puna magnetou al punct ca imi arde bujia. Mai este si Porche`ul lui Teofil,si a lu Urasarescu. Cand mai ies am sa fac poze. Chiar e buna ideea,m-am gandit si eu mai demult
|
Porsche lu' Teo ?!? :lol: aia ii masina tare ?!? :lol: ciuveiu' ala de masina ... macar de era un cayman ceva ... dar .. Boxter din 1998 .. sau 1999 ... aia ii masina tare ?!?
|
scturoag, nu mai crea topicuri după bunul tău plac. Despre toate oraşele s-a discutat pe un topic pānă s-a creat secţiune dedicată, iar Romanul va avea parte de acelaşi tratament.
|
Oricum e mai tare decat BMW,Polo, Passat sau Grande Punto.
|
Quote:
Quote:
|
350z'ul negru:X e din roman??
|
DA,este al unui notar.
|
La un moment dat am avut 2 x 350z , ala negru din pozele de mai sus si unul portocaliu .. dar ala portocaliu nu l-am mai vazut ... nu stiu unde a disparut ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:43. |
- Copyright 2026 4Tuning