![]() |
Ce-i drept asa-i. Imi e dor de farurile clasice Corvette. Parca si-a pierdut din farmec
|
face de rusine GT-ul original . . . . ce as vrea sa vad pe la noi pe strazi un baby vette original.....
|
Crede-ma nu esti singurul...
|
Arata bine aduce un pic capota cu doge viper oricum per asamblu e ok!
|
Sunt curios care va fii pretul de achizitie... pana acum nu prea imi starneste emotii
|
Daca se da drept un GT, cred ca pretul va fi pe masura. Nu se merita daca e mai scumpa decat Alfa Romeo Spider
|
arata frumos rau la design... insa performante ........ km putin 230 hp , shi nici viteza max nu e cine shtie ce ..... in rest... e ok... numai pretzul e km piperat....
|
Sincer Alfa Spyder mi se pare mult mai reusita la toate capitolele fata de Opel GT
|
da` sincer ... nu ajunge cat poate la viteza maxima? .. pt o masina mai micutza .. 230 ... parerea mea e ca e destul ...
si acceleratia ... 6 sec e foarte buna ... nush` ce criticatzi atata .... e o masina reusita ... |
Da, dar daca se da drept GT, va avea un pret pe masura. La banii aia, iti iei o Alfa (care arata mai bine, orice-ai zice :wink: ), si it mai ramane si pentru un plin .
|
:lol: Iti ramane si pentru un plin poate si pentru o cafea :lol:
|
Re: Opel GT
opel gt :
shasiu american, motor ecotec performant, designul lui speedster imbunatatit,comfort maxim,pretz mult sub speedster motorul nu mai e pe spate e pe fatza, transmisia mult mai greoaie cu pierderi imense fatza de spedster. orcum este o masina destinata americii ,versiunea pt europa o sa fie Lotus europa. |
Bineinteles ca este o versiune destinata Americii.Acolo nu au decat Pontiac Solstice GXP si Saturn Sky Red Line,si e prea putin doua modele identice pentru o piata,e nevoie de al treilea.In plus,se stie ca GM vinde aproape toata productia Opel in SUA si Canada,foarte putine ramanand in Europa...:rolleyes2
|
Iata ca a iesit la iveala viitorul Opel Speedster.Nu am indoieli ca in mare parte asta va fi linia caroseriei. Moooamaaa ce masinaaaa!
|
43 Attachment(s)
Cateva detalii noi despre Opel GT: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning