![]() |
Re: Eurovision songs
STROFA 1
Este timpul pentru mine sa ma relaxez O sa-mi incep week-endul Cu un tonic cu lamaie Prietenele mele ma iau la plimbare Gata sa petrec si aratand asa de bine REFREN Ma intreb daca, dincolo de asta Poate fi ceva mai bine Pentru ca ma simt asa de bine in noaptea asta Nu vreau sa parasesc aceasta lumina Fetelor balcanice le place sa petreaca Ca nimanui, ca nimanui Din intuneric Vom straluci toata noaptea - bis Soldurile mele sunt pregatite sa radieze Acest cantec este asa de tare Si am atat de mult de aratat Am sa gasesc un baiat pentru un sarut Cine stie, poate ca el va fi printul meu REFREN STROFA 2 Daca nu ai aflat Ce este dragostea Daca esti singur, dragul meu Deschide-ti mintea Esti unic Trebuie sa-ti traiesti vïata |
Mama mama.......ce versuri...cacatul e prea bun pentru a le defini...parca e cantec de grdinita...soldurile.. =)))
|
Nu pot sa zic ca e de neascultat melodia Elenei dar cred ca va e clar unde stam la capitolul muzica in Europa. Ea saraca si-a dat silinta dar inca nu e destul de coapta pentru un show asa mare si cu atatea implicatii. In schimb am ramas surprins de Moldova care a cantat un cantec in limba romana. Bravo lor!
|
Dupa mine Turcia si Islanda cele mai tari. Si piese noastra a fost buna da nu prea mergea altceva.
|
turciaaaaaa?!?!?! nu te supara..tu deobicei asculti guta si susanu de iti place turcia?
|
Da ascult fara numar fara numar non stop. Hai sa fim seriosi.
Mie imi place muzica Turceasca. Da, mie mi-a placut turcia si islanda. Nu vad nici un element comun intre piesa turceasca si manelele? Te rog explicami |
si mie imi mai plac unele melodii turcesti ( mai ales tarkan ) insa astea's deja la alt nivel fata de ..... chestia aia care a cantat-o turcia la euvs. Melodia lor parea o manea copiata dupa 10 melodii. Chiar a fost execrabila
|
Quote:
Am intrat de curiozitate , am citit doar titlul , EuroVision ...sincera sa fiu nu ma pasioneaza , nu am nici-o treaba cu cine a cantat inafara de Elena , dar in schimb am treaba ca am citit chestia asta si m-a lasat :yikes: Probabil ca e cantata de niste pipitze sau o pipitza care nu o sa mai aibe mult de "trait" in lumea muzicii , deoarece , la versuriile care sunt ....cu siguranta o sa se retraga :) |
1 Attachment(s)
cred ca mai multe sanse ar fi avut puya cu melodia de mai jos:)))))))
|
Quote:
|
mie mi-a plăcut Arash-Always :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning