![]() |
Re: Nexia mea
da, dar i-ar sta mai bine cu eleronul sus, cum are Matizu, parerea mea....
|
multumesc ptr toste sfaturile...o sa incep cu o suspensie sport apoi jante...un eleron apoi ma mai inspir sa zic asa..de pe 4tuning...:)
|
legat de eleron , si eu sunt de aceeasi parere ca ar da bine unul deasupra la luneta, dar nu prea am vazut ceva frumos si finut k mi-as pune si eu, iar firmele care se ocupa cu asa ceva cer destul de mult pentru o bucata de fibra de sticla.
ce stie sa faca eleronul asta de 5 mil- http://www.auto-styling.ro/eleron-da...95-p-3540.html ? banii astia poti sa ii investesti in alte lucruri mai importante |
si eu detin una la fel si sunt foarte multumit de ea :)
Intrebarea mea este urmatoarea... Cand dai apa pe luneta iti da si pe parbriz ? sau e de la mine si trebuie sa schimb ceva ? |
Quote:
din cate imi aduc eu aminte imi dadea cu lichid de parbriz pe luneta cand imipingeam de maneta de la stergatoare in spre bord si pe parbriz cand trageam de ea spre mine. |
pai cam asa e la toate masinile dar eu cand apas pe maneta inspre bord sa imi dea apa pe luneta imi da si pe parbriz :| daca trag de maneta inspre volan imi da NUMAI pe parbriz :| si ma enerveaza la culme chestia asta :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning